Cautare firme/f1/1051/PIATRAONLINE

65 gasite in sectiunea Revista

Procedura infiintarii de firme pentru amenajarea spatiilor verzi

Afacerea in sine presupune amenajarea unui teren in asa fel incat sa corespunda cerintelor estetice si functionale ale domeniului pentru care este conceput. Ca dotare, se poate incepe cu o mica investitie in cazmale, sape, greble, lopeti, tavalug ...

 

In categoria Legislatie

26 Oct 2011

mai mult

Sediul unei firme de arhitectura, carte de vizita pentru clienti

Sediul unei firme de arhitectura, carte de vizita pentru clienti Exteriorul unei constructii este un aspect foarte important care trebuie avut in vedere atunci cand se ia decizia renovarii. Fiind cel mai expus la intemperii si la trecerea timpului, acesta este in acelasi timp cel care genereaza prima impresie ...

 

In categoria Constructii

mai mult

Romania reprezentata de 15 firme la targul international de mobila "imm cologne" din Germania

Romania participa la editia de primavara a celui mai important targ international de mobilier din lume, in perioada 4 - 7 iunie 2023, in Germania, la Koln, "imm cologne".

In categoria Targuri si expozitii

05 Jun 2023

mai mult

Contractarea unei firme de paza vs Propriii agenti de securitate pentru siguranta locuintei

Investitia in propria siguranta incepe inca din faza de proiectare a casei, cand alegi amplasamentul cel mai bun si materiale cu rezistenta superioara. Sistemele de supraveghere sunt esentiale in aceasta ecuatie

In categoria Ghid Practic Casa

mai mult

Importanta alegerii unei firme de curatenie potrivite

Aveti in vedere o firma cat mai profesionista de curatenie Iasi, aceasta punandu-va la dispozitie niste servicii de cea mai buna calitate.

In categoria Diverse

mai mult

Romania participa la targul international imm cologne din Germania cu 15 firme producatoare de mobila

Romania participa cu 15 companii autohtone in perioada 14-18 ianuarie 2024 la imm cologne, un eveniment de referinta din sectorul mobilier si al decoratiunilor interioare.

In categoria Targuri si expozitii

16 Jan 2024

mai mult

9 firme de mobilier din Romania au propus noi colectii la targul international January Furniture Show din Birmingham

Intr-o demonstratie impresionanta de creativitate si inovatie, 9 firme producatoare de mobilier din Romania si-au prezentat colectiile la targul international de mobila January Furniture Show, ce s-a desfasurat la Birmingham in perioada 21-24 Ianuarie 2024.

In categoria Targuri si expozitii

25 Jan 2024

mai mult

17 Firme romanesti isi expun colectiile de mobilier din lemn masiv la Salone del Mobile.Milano, editia aprilie 2024

In perioada 16-21 aprilie 2024, industria de mobilier din Romania va fi reprezentata la unul dintre cele mai mari si prestigioase targuri internationale de mobilier si produse de design interior, Salone del Mobile.Milano.

In categoria Targuri si expozitii

18 Apr 2024

mai mult

Case cu fatada din lemn - avantaje, dezavantaje si imagini care sa te inspire

Daca multa lume asociaza o fatada din lemn cu imaginea unei cabane la munte sau o unei case rustice, in realitate lemnul este tot mai folosit si pentru finisarea exterioara a unora dintre cele mai moderne locuinte.

In categoria Constructii

mai mult

Fatada din piatra - avantaje, dezavantaje si imagini care sa te inspire

Pentru un aspect elegant si mereu la moda al casei nu veti gresi daca veti alege pentru fatada piatra naturala sau piatra reconstituita. Multa lume opteaza pentru piatra intrucat aceasta este unul dintre cele mai durabile materiale de constructii.

In categoria Constructii

mai mult

Case frumoase cu fatada din caramida. Avantajele si dezavantajele caramizii.

Folosita de mii de ani, clasica caramida a ramas pana in zilele noastre un simbol al unor constructii "bine facute", evoluand de la caramida plina la caramida cu goluri sau caramida aparenta decorativa.

In categoria Constructii

mai mult

Alei din dale pentru gradina - Galerie foto

O cale sigura de a adauga personalitate si functionalitate oricarei gradini este amenajarea unor alei care sa faca plimbarea prin aceasta o placere, chiar si dupa ce solul a fost inmuiat de o ploaie zdravana. Printre cele mai populare si practice tipuri de alei se numara si aleile discontinui, realizate din dale plasate la intervale de un pas intre ele.

In categoria Gradina, flori de apartament

mai mult

Copacul potrivit la locul potrivit

Copacii nu sunt doar mijloace de infrumusetare a gradinii tale. Ei iti ofera umbra vara, protectie impotriva vantului iarna, un paravan impotriva privirilor indiscrete, o sursa de aer curat sau fructe proaspete pentru masa ta.

In categoria Gradina, flori de apartament

mai mult

Alegerea unui teren pentru casa

Primul pas spre o casa noua il reprezinta stabilirea locatiei acesteia. Alegerea facuta acum va influenta insa atat costurile de realizare a constructiei cat si intretinerea ulterioara a acesteia. Pentru o decizie cat mai buna tineti cont de urmatoarele lucruri.

In categoria Constructii

mai mult

Ghidul cumparatorului de locuinta

Cumpararea unei locuinte este un proces in care detaliile sunt foarte importante pentru ca investitia sa devina una reusita. Fiecare tranzactie imobiliara are particularitatile sale, insa unele lucruri sunt general valabile. Iata cativa pasi care te pot conduce spre casa mult visata.

In categoria Ghid Practic Casa

mai mult

Legea 50/1991 privind autorizarea executarii constructiilor

LEGEA nr. 50 din 29 iulie 1991, privind autorizarea executarii lucrarilor de constructii (republicata)
Emitent : Parlamentul Romaniei
Publicat in : Monitorul Oficial nr.933 din data 13.10.2004

 

In categoria Legislatie

01 Nov 2007

mai mult

7 pasi pentru mutarea perfecta (P)

7 pasi pentru mutarea perfecta In momentul cand decideti sa va mutati trebuie sa fiti constienti ca porniti la un drum ce poate fi anevoios daca nu aveti harta corespunzatoare. Pentru ca acele zile sa nu se transforme intr-un calvar, va recomandam sa aveti un plan bine pus la punct, pe care sa-l respectati ...

 

In categoria Ghid Practic Casa

mai mult

E timpul pentru realizarea proiectului de amenajare a spatiului verde

Proiectarea unei gradini pas cu pas A venit iarna iar lucrarile de afara se cam termina. Intram in perioada de vacanta de iarna in domeniul amenajarilor peisagistice. Acesta nu inseamna insa ca firmele din acest domeniu nu au de lucru. Daca vremea nu ne lasa sa lucram in gradina, munca se muta la birou ...

 

In categoria Gradina, flori de apartament

mai mult

Plante pentru un birou cu stil

Birou cu plante Angajatii romani petrec mai mult timp la birou decat colegii lor europeni din tari precum Franta, Belgia sau Italia, spun statisticile. Este adevarat ca motivele pot fi sensibil diferite, argumentele reiesind din rezultate si din productivitatea muncii. Oricum ar sta ...

 

In categoria Gradina, flori de apartament

mai mult

Cleaning Show, editie aniversara in 2014!

Cleaning Show, editie aniversara in 2014 Cea mai mare expozitie destinata curateniei profesionale, industriale si domestice din Romania se va desfasura intre 11-14 iunie 2014, la Romexpo! Ajuns la cea de-a V-a editie, Cleaning Show lanseaza o invitatie de nerefuzat care ...

 

In categoria Targuri si expozitii

14 Nov 2013

mai mult

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Bar

SCAUN KALENDA PANTON ROSU PC

Pret: 395,68 LEI 339,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte