Romania reprezentata de 15 firme la targul international de mobila "imm cologne" din Germania

in Targuri si expozitii

Romania participa la editia de primavara a celui mai important targ international de mobilier din lume, in perioada 4 - 7 iunie 2023, in Germania, la Koln. Evenimentul este organizat de Ministerul Antreprenoriatului si Turismului, in colaborare cu Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania.

Targ mobila Germania imm cologne 2023

Fiind o prezenta constanta la "imm cologne", tara noastra este reprezentata anul acesta de 15 de companii romanesti care si-au expus produsele si colectiile in cadrul pavilionului national Romanian Furniture - Style, Comfort, Durability: Ardudana, Caro Jibou, Design for Life, Durieux, Ecomatrix, Famos, Larix Mobila, Lemn Prod (XO Interiors), Mobex Furniture, MobilaDalin, Newel Turning, PURE Furniture, STC Invest, Szel-Mob si T.O Wood & Leather.

Targ mobila Germania imm cologne 2023

La targul "imm cologne" sunt prezentate tendintele ce vor influenta piata de mobilier si decoratiuni interioare in anul ce urmeaza. Colectiile propuse de firmele romanesti la eveniment sunt apreciate pentru varietatea lor si se remarca atat prin stilul clasic, cat si prin linia moderna abordata, solicitata de piata. Designerii expun produse tapitate sau din lemn masiv, in special din stejar si rasinoase, cu finisaje deosebite, in diverse culori si modele. Companiile romanesti ofera o diversitate impresionanta de produse de amenajare interioara, care se pot alinia cu orice gust si preferinta.

Targ mobila Germania imm cologne 2023

Designerii de mobilier prezenti la imm cologne au sansa de a-si extinde la nivel european reteaua de colaboratori, au ocazia sa descopere noi tendinte ale pietei si pot identifica preferintele cumparatorilor din intreaga lume in achizitia pieselor de mobilier si a obiectelor pentru design interior.

Targ mobila Germania imm cologne 2023

Participarea Romaniei la unul dintre evenimentele de top din domeniul mobilierului si designului interior ofera avantaje semnificative producatorilor nationali, inclusiv deschiderea catre noi parteneriate si posibilitati de extindere pe pietele internationale. In acelasi timp, sporeste recunoasterea produselor romanesti in afara granitelor tarii si intareste increderea investitorilor straini in calitatea bunurilor fabricate in Romania. Totodata, prezenta anuala a Romaniei la imm cologne consolideaza relatia comerciala dintre Romania si tara organizatoare, avand in vedere ca Germania se afla pe primul loc in exporturile de mobila ale Romaniei si inregistreaza cresteri semnificative in fiecare an.

Targ mobila Germania imm cologne 2023

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!