Descopera avantajele folosirii caramizii aparente!

in Constructii

Material oferit de eMenatwork.ro, furnizor de materiale pentru constructii, electrice, termice, amenajari si finisaje de interior & exterior
 
Avand o categorie variata de culori, texturi, dimensiuni si modele, caramida aparenta va permite sa va puneti in aplicare ideile creative pentru a realiza o estetica aparte. Totusi, realizarea unui design deosebit nu este singurul beneficiu al folosirii ei. Va prezentam, mai jos, principalele avantaje alte utilizarii caramizii aparente.

 

 

Caramida aparenta decorativa Finisaj personalizat

 

Caramida aparenta, dupa cum ii spune si numele, este folosita in special pentru personalizarea unei categorii largi de finisaje. Fie ca e vorba de interior sau exterior, caramida aparenta poate da ambientului dumneavoastra un stil aparte: rustic, natural sau chiar modern. Poate fi utilizata decorativ pentru a subinia detalii arhitecturale sau pentru a scoate in evidenta anumite zone. Creati un efect remarcabil folosind caramida aparenta pentru living room, bucatarie, baie. Este ideala pentru a placa semineul, crama, gratarul, cuptorul, terasa, o alee din gradina sau chiar gardul ... limita este imaginatia.

 

Rezistenta sporita

 

Spre deosebire de caramida standard, caramida aparenta este fabricata utilizand o tehnologie moderna, printr-un proces special si anume extrudarea. Ce inseamna acesta pentru ultizator? Un produs rezistent la socurile fizice, chimice si termice (mai ales in cazul ciclurilor inghet-dezghet), producatorul Stroher oferind 25 de ani garantie, demonstrand astfel siguranta calitatii. Fiind mult mai dura decat caramida standard, isi pastreaza timp indelungat culoarea si textura.

 

Protectia suprafetei placate

 

Acolo unde este aplicata, caramida aprenta imbunatateste izolarea termica si ofera o protectie ridicata impotriva focului. Pentru ca este impermeabila, protejeaza suprafata contra deteiorarii cauzate de umezeala. Finisajul rezultat este rezistent la zgarieturi si lovituri, find astfel protejat impotriva degradarii, prelungind durata de viata a suprafetei pe care a fost aplicata.

 

Caramida aparenta decorativa Utilizarea in spatii speciale

 

Deoarece prezinta proprietati antibacteriene, este antiderapanta si antistatica, caramida aparena este preferata pentru utilizarea in spatiile industriale (hale, ateliere, depozite), ansamble rezidentiale, magazine si constructii comerciale, laboratoare si spitale. Este, de asemenea, un produs ecologic.

 

Montajul este rapid si usor

 

Caramizile aparente sunt asemanatoare placilor de gresie sau faianta, se poate utiliza chiar acelasi tip de adeziv pentru fixarea lor, sau se poate opta pentru un adeziv special. Singura conditie de indeplinit este ca suprafata, pe care urmeaza sa fie montata caramida aparenta, sa fie dreapta (pentru a nu incarca prea mult peretele cu adeziv) astfel incat imbinarea sa se realizeze perfect. Operatiunea de placare este simpla, putand fi realizata chiar de catre client, economisind asftel din pretul total (decat daca s-ar apela la ajutorul cuiva de specialitate), rezultand un bun raport pret-calitate.

Sursa: eMenatwork.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Birou si biblioteca

MASA BIROU PC NANO ALB-NUC

Pret: 297,50 LEI 160,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!