Premiera exclusiva - Primus Multicolor - chit de rosturi impermeabil si antibacterian in 14 de culori de la Baumix

in Constructii

Baumix lanseaza un chit de rosturi premium pentru toate tipurile de placi ceramice, marmura si piatra naturala, montate la interior si exterior
 
Bucuresti, 19 aprilie 2011: Pentru cei care pun accentul pe sanatate si confortul din locuinta, Baumix isi adauga in portofoliul de produse un nou chit de rosturi pentru placari ceramice - Primus Multicolor.

 

 

Chit de rosturi Baumix Primus Multicolor Noul chit Primus Multicolor a umplut un gol existent pe piata autohtona, datorita faptului ca este un chit de rosturi pentru toate tipurile de placi ceramice, marmura si piatra naturala (montate la interior si exterior) disponibil in 14 culori, pentru o personalizare cat mai colorata a locuintei. Astfel, culorile pot fi combinate cu usurinta cu gresia si faianta in culori complementare. De asemenea, chitul este impermeabil, antibacterian si are un grad ridicat de flexibilitate si rezistenta.

 

Impermeabilitatea garanteaza autoprotectia chitului si marirea durabilitatii placarii, extrem de importante mai ales in medii umede. De asemenea, chitul este antibacterian, asigurand protectia fata de reactii alergice si micoze.

 

Primus Multicolor un produs original Baumix, creat in centrul propriu de cercetare si dezvoltare al companiei.

 

Chitul este disponibil in galeata de 5 kg si are un consum de 0,3-0,6 kg/mp.

 

Primul Multicolor este recomandat atat pentru spatii supuse la actiunea agentilor de curatare cat si pentru spatii cu umiditate ridicata, respectiv spatii supuse la actiunea permanenta a apei sau a razelor solare.

 

Despre Baumix:
Baumix este unul dintre cei mai importanti producatori de materiale de constructii, unicul producator din Romania si Europa de tencuiala decorativa in stare uscata, colorata in masa, prezent pe piata din Romania inca din 2003. Compania are la ora actuala sase linii de productie la Ploiesti cu o capacitate de productie de 35.000 tone lunar.

 

Baumix ofera clien?ilor sai produse la standarde europene, prin folosirea de materii prime din afara ?arii, a celor mai performante tehnologii de produc?ie ?i a celui mai inovativ laborator de cercetare-dezvoltare.

Sursa: Baumix

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Cascada si iaz

SEMINEU DE TERASA LANDMANN

Pret: 712,81 LEI 599,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!