Alege picioare de masa metalice fabricate in Romania direct de la producator

in Recomandari

Si in Romania se pot produce picioare de masa metalice de cea mai buna calitate, cu design modern si, totodata, complet functional, cu o perioada de intrebuintare indelungata. Spre deosebire de majoritatea comerciantilor care propun solutii comune, lipsite de originalitate, care doar umplu locul si nu transmit nimic, Massive Design pune la dispozitia clientilor sai produse 100% fabricate in Romania, din cea mai actuala tendinta a design-ului modern: metalul.

Picioare de masa metalice

In magazinul online sunt disponibile modele diverse de picioare de masa metalice - picioare pentru mese rotunde, seturi de picioare metalice pentru mese, inclusiv picioare metalice Spider cu aspect inedit - ce scot din anonimat orice spatiu prin valoarea estetica ce permite schimbari cu rezultate complet diferite. Catalogul online prezinta oferte de piese de mobilier potrivite in orice idee de design, de cea mai buna calitate, ce se preteaza cu succes inclusiv in salile de conferinta sau birouri.

Astfel, orice arhitect, designer sau decorator de interior in cautare de elemente de sustinere metalice originale pentru mese va aprecia o cooperare stabila cu producatorul de picioare de masa concepute in Romania, in propria fabrica din Ploiesti. Cu peste 40 de modele de picioare metalice pentru masa in stoc, livrate oriunde in tara prin intermediul firmelor de curierat rapid, Massive Design lucreaza si cu proiectul clientului, oferind, la preturi favorabile, consiliere in selectarea materialelor si produselor, precum si asistenta tehnica.

Pentru parteneri, producatorul ofera, la cerere, adaptari ale proiectelor existente, posibilitatea de a comanda produsele sub anumite specificatii, sfera detaliata a cooperarii fiind discutata in mod individual, in conformitate cu preferintele sau nevoile existente. La Massive Design, conceptele creative ale designerilor colaboratori vin in sprijinul celor interesati de cele mai reusite optiuni de amenajare a spatiilor, atat din punct de vedere estetic, functional, cat si din punct de vedere al bugetului alocat achizitionarii picioarelor de masa metalice.

Pasionati de confectii metalice

In fabrica din Ploiesti a producatorului de picioare masa, o echipa tanara si talentata de designeri pasionati de confectii metalice se ambitioneaza sa demonstreze ca si in tara noastra se pot produce piese de mobilier calitative, cu design atractiv, sustenabile si rezistente, realizate din metal, originale. Fiecare piesa fabricata aici confera o baza solida si un real suport pentru greutatea blatului de masa, prezentand stabilitate, indiferent de materialul care acopera podeaua - parchet, panouri sau pardoseli cu gresie.

Picioarele de masa metalice sunt fabricate din otel, material care va garanta intotdeauna durabilitatea, avand suduri atent slefuite si finisaj premium, pentru a complimenta design-ul oricarei incaperi. Piesele de mobilier dispun de gauri metalice, destinate montarii usoare a blatului, sunt vopsite in camp electrostatic pentru un aspect deosebit, avand o rezistenta excelenta la factori de mediu precum caldura, umezeala si radiatii UV.

Structura ramforsata a modelelor Massive Design, realizate in fabrica de langa Ploiesti, poate sustine cu usurinta greutati de pana la 150 kilograme, orice design fiind riguros inspectat de catre echipa de proiectare. Cu o dotare tehnica de ultima generatie, producatorul de picioare masa metalice fabricate in Romania da viata ideilor unei echipe de arhitecti si designeri romani pasionati de confectii metalice.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!