Plinte din lemn - de ce merita sa fie alese?

in Ghid Practic Casa

Lemnul este un material atemporal care este utilizat pe scara larga si intr-un element discret, dar extrem de important, care sunt plintele. Datorita functiilor lor practice, acestea fac parte integranta din orice proiect de finisare interioara.

Plinte din lemn

Plinte interioare

In general, de neobservat, dar necesar in orice camera. Plintele joaca un rol important in fiecare camera. Sunt o bariera, astfel incat mobilierul si alte obiecte sa nu deterioreze fundul peretelui. In plus, mascheaza imperfectiunile din rostul de dilatatie. Plintele sunt un element fara de care este imposibil sa se creeze un interior atractiv din punct de vedere vizual.

Plinte din lemn - cele mai importante avantaje

Fara indoiala, plintele din lemn isi indeplinesc perfect cea mai importanta functie, nu doar din punct de vedere estetic, ci si din punct de vedere al aplicatiei practice. De ce merita sa alegi acest tip de muluri? Iata cele mai importante motive:

  • Plintele din lemn se disting prin valori estetice ridicate. Ele reflecta perfect frumusetea materialului natural, subliniind modelul vizibil al granulelor sale.
  • Lemnul a fost considerat unul dintre cele mai la moda materiale de interior de multe sezoane. Designerii apreciaza numeroasele sale avantaje si caracterul atemporal, motiv pentru care elementele realizate dintr-un astfel de material sunt intotdeauna incluse in pret. Plintele din lemn sunt completarea perfecta a unui interior decorat in conformitate cu tendintele contemporane.
  • Este de remarcat faptul ca plintele din lemn arata foarte impresionant de-a lungul anilor.
  • Plintele din lemn sunt o alegere populara printre persoanele carora le pasa de mediu. Este un produs complet natural, propice sanatatii gospodariei (in special a celor care sufera de alergii).
  • Acest tip de plinte creeaza o suprafata frumoasa, uniforma cu podeaua din lemn. Efectul unei astfel de combinatii este marirea optica a interiorului si oferindu-i un caracter mai confortabil.
  • Plintele din lemn sunt, de asemenea, usor de reimprospatat. Doar curatati-le si le puteti picta din nou.
  • Instalarea plintelor este acum la fel de usoara ca si in cazul altor materiale. Asa numitul cleme de montare care permit atasarea usoara a elementului, precum si indepartarea rapida a acestuia fara utilizarea de unelte.
  • Plintele din lemn nu se deosebesc de alte tipuri nici in ceea ce priveste functiile suplimentare. Au caneluri speciale in care este posibila ascunderea cablajului. Aceasta solutie va permite sa creati un interior care nu este doar estetic, ci si mai sigur.

Plinta din lemn Barlinek

Daca ne decidem pe plinte din lemn, sa avem grija de calitatea lor inalta alegand marci de la producatori dovediti. Una dintre ele este, fara indoiala, compania Barlinek, care ofera plinte 100% din lemn. Poti alege modele furniruite, adica din furnir natural, foliat sau vopsit. Varietatea mare in ceea ce priveste forma si culoarea faciliteaza potrivirea plintelor din lemn cu o anumita pardoseala din lemn.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!