Aspectul bucatariei tale va fi cu totul altul daca faci urmatoarele schimbari! Uite ce poti sa inlocuiesti usor!

in Ghid Practic Casa

Vrei sa faci o schimbare in bucataria ta, dar nu vrei sa te dai peste cap cu asta. Vrei doar un touch cozy si, parca, putina culoare. Ce sa schimbi? Ce sa lasi? Sunt cateva elemente care, odata inlocuite, dau un cu totul alt aspect si o cu totul alta atmosfera bucatariei.

Reamenajare bucatarie

Cum este luna ofertelor si sarbatorile se apropie, este momentul prielnic sa pui in cosul tau de cumparaturi urmatoarele lucruri.

Uite cum poti sa schimbi rapid aspectul bucatariei cu doar cateva cumparaturi!

Baterii sanitare

Nu-ti dai seama cat conteaza, estetic, o baterie sanitara intr-un ansamblu decat atunci cand o schimbi. Fara sa te abati de la designul general al bucatariei, alege o alta, diferita de cea actuala. Daca acum este cromata, cumpara una colorata, in finisaj mat. Poate sa fie roz, portocalie, galbena sau albastra. Daca are o forma comuna, alege una cu un aspect inedit. Inedit poate sa insemne modern sau retro, daca si bucataria este in acelasi ton. Cu finisaj bronz, aramiu, cupru sau auriu, acestea din urma dau un aer elegant si sofisticat spatiului, in timp ce devin puncte de interes in incapere. Unde le gasesti sa fie si estetice si calitative? Pe SensoDays.ro, in categoria baterii de chiuvete pentru bucatarie - variantele disponibile sunt atat de diferite si de luat acasa, incat iti va fi greu, probabil, sa alegi una, dar hei, ai de unde alege!

Obiecte de decor

Poti schimba cu totul aspectul bucatariei daca inlocuiesti obiectele de decor cu unele noi. Aici vorbim de dozatoare pentru solutii de curatat, prosoape de bucatarie, boluri pentru fructe, napronul de pe masa, ghivece/vaze pentru flori, suportul pentru cutite, recipiente pentru condimente, lumanari si suporturi pentru lumanari, bomboniere. Pot fi tematice sau neutre, completate de decoratiuni specifice - coronite si crengute de brad, ghirlande, funde, globuri, conuri, acadele si bomboane colorate etc. Poti sa le schimbi pe acelea vechi cu altele noi sau poti sa adaugi din cele amintite, daca nu le ai deja. Astfel de obiecte de decor si decoratiuni sunt de neratat luna aceasta, cat timp o multime de oferte SensoDays sunt pe site. In fiecare zi altele, pana la finalul lunii. Fii pe faza cand apar!

Corpuri de iluminat

Nu incape indoiala ca un corp de iluminat bine ales are un impact vizual puternic intr-o bucatarie. Pot fi si mai multe, daca spatiul permite. Una, doua, trei suspensii in zona blatului de lucru, a chiuvetei si in zona mesei, pe centru. Nu doar ca arata bine vizual, dar accentueaza zone importante din incapere, din punctul de vedere al functiunii. Pentru un spatiu cozy, lumina calda este cea mai potrivita. Completeaza cu lumanari si instalatii decorative daca simti nevoia. Vei vedea cum bucataria pare cu totul alta, acum pregatita de sarbatoare!

Sa schimbi felul in care arata un spatiu nu este un proces atat de greu. Fara sa luam in considerare bucatariile care au nevoie de o schimbare radicala, din motive de siguranta/confort si altele care nu tin neaparat de estica, o poti face investind in baterii sanitare, in obiectele de decor si in corpuri de iluminat noi. Cu putin efort, vei avea un spatiu nou si primitor!

Sursa foto: pexels.com

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Textile

DRAPERIE TAFTA ROYAL BORDO

Pret: 54,54 LEI 41,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!