6 motive sa alegi fotoliile tip bean bags

in Ghid Practic Casa

Fotoliile tip bean bags redau oricarui spatiu un aspect cool, relaxat, in timp ce ofera confort instant si momente de respiro celor care le incearca.

fotoliile tip bean bags

Sursa foto

Daca inca nu te-au convins, iata cateva motive pentru care acestea reprezinta investitia ideala pentru spatiul tau, fie ca vorbim despre mediul de la birou sau de acasa.

1. Sunt extrem de confortabile pentru oricine

Fie ca este vorba despre copii sau adulti de toate staturile, bean bags sunt foarte comode si sustin orice tip de silueta. De aceea, daca vrei sa creezi un spatiu primitor, alege confortul fotoliilor tip puf de la Fabrica de Pufi, disponibile intr-o gama diversa de marimi si de forme diferite.

Daca urmeaza sa plasezi fotoliile intr-un spatiu comun de relaxare pentru angajati, este recomandat sa alegi mai multe modele. Astfel, pufurile pot acomoda pe absolut oricine!

2. Sunt versatile si se potrivesc in orice spatiu

Gandeste-te la orice spatiu iti vine in minte: un birou, sufrageria de acasa, o sala de asteptare, camera de joaca a copiilor... in toate aceste locuri, un fotoliu puf se potriveste perfect.

Pufurile au o forma maleabila, neregulata, ceea ce le face sa incapa cu usurinta si sa arate excelent in orice incapere, indiferent cat de mica. Ele pot fi puse pe balcon, pentru momente relaxante petrecute in familie, in camera copiilor, pentru a crea spatiul perfect pentru gaming, sau chiar in sufragerie, pentru a acomoda musafirii intr-un cadru confortabil si primitor.

In afara casei, un fotoliu bean bag poate fi utilizat la birou, in lounge, in salile de asteptare sau la bucatarie. Atat de multe contexte diferite, o singura solutie versatila!

3. Pot fi mutate cu usurinta

Daca ai doua fotolii tip bean bag in balcon, insa vrei sa le muti intr-o alta camera pentru a crea spatii suplimentare pentru sezut, o poti face imediat, caci acestea sunt foarte usoare si simplu de manevrat.

Astfel, pot servi mai multe roluri si pot fi mutate in functie de nevoile tale actuale, spre deosebire de fotoliile clasice, voluminoase si grele.

4. Pot ameliora durerile

Caracteristica de baza a fotoliilor bean bag este aceea ca ele se muleaza perfect pe formele corpului, sustinand coloana vertebrala, ligamentele si articulatiile. De aceea, persoanele care au dureri de spate, de genunchi sau de articulatii, pot simti un confort sporit cand stau pe un bean bag, in comparatie cu un scaun, un fotoliu sau o canapea rigida.

5. Se curata usor

Majoritatea fotoliilor si canapelelor sunt pretentioase, cand vine vorba despre curatare. in schimb, un bean bag poate fi sters cu usurinta de orice pata, cu o laveta umeda si un detergent bland. Timpul de uscare este foarte mic, iar unele fotolii puf au chiar si o husa detasabila, ce poate fi curatata in masina de spalat rufe.

Acestea fiind spuse, poti folosi cu incredere fotoliile in spatii aglomerate, cu trafic intens, in spatii exterioare precum balcoanele si gradinile, dar si in camera celor mici.

6. Pot avea roluri multiple

Un singur bean bag poate indeplini mai multe roluri in acelasi spatiu. El poate fi utilizat pe post de scaun, apoi pe post de masuta pentru cafea, daca este acoperit cu un platou sau cu o tava mai mare. Poate fi folosit pentru sezut in zona de living, dar si pe post de loc comod de stat la soare, pe terasa sau langa piscina casei.

Acestea fiind spuse, vei beneficia de toate aceste avantaje daca vei alege unul sau mai multe fotolii bean bags. Creeaza prilejul perfect pentru intalniri confortabile cu prietenii, intampinarea invitatilor sau relaxarea angajatilor dintr-o companie - toate cu acelasi tip de fotoliu versatil!

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!