Mesele extensibile, trucul perfect pentru spatiile mici

in Ghid Practic Casa

Te-ai saturat de acele momente cand masa fie ocupa mult spatiu, fie nu era suficient de lunga pentru toata familia? Indreapta-ti atentia spre mesele extensibile si vei gasi trucul perfect chiar si pentru spatiile mici care dau batai de cap la amenajare.

mesa extensibila

Sursa foto

Descopera in continuare care sunt principalele avantaje pe care le ofera o masa extensibila, dar si cum poti optimiza spatiul cu ajutorul ei.

Mesele extensibile iti pun in valoare spatiul

Spatiul din living nu este prea generos, insa nu vrei sa renunti nici la masuta de cafea, nici la cea de dinning. Alege o masa 2 in 1 care indeplineste ambele roluri. Specialistii in mobilier s-au gandit la toate in ultimii ani, astfel ca vin cu propuneri atragatoare pentru amenajarea locuintei. Gasesti cu usurinta piese care pot fi folosite atat pentru savurarea cafelei dimineata, cat si pentru o cina delicioasa alaturi de prieteni ori familie. Acestea sunt dotate cu sisteme moderne ce permit transformarea rapida si facila.

Astfel iti indeplinesti ambele dorinte si iti ramane si spatiu suficient pentru a te deplasa. Poate deveni neplacut sa aglomerezi livingul cu tot felul de piese de mobilier, apoi sa te vezi nevoit sa le muti astfel incat sa poti deschide sertarele fara probleme.

Mesele extensibile se adapteaza dupa stilul tau de viata

Stilul modern de viata ne strecoara frecvent provocari la care trebuie sa ne adaptam din mers. De cate ori nu ti s-a intamplat sa te trezesti serile cu prietenii peste tine ori sa iti faca familia o surpriza in weekend? in loc sa ii inghesuiesti pe toti la o masa mica ori sa ii imparti prin bucatarie si living, mai bine investesti intr-o masa extensibila care sa iti ia de pe umeri aceste griji. Mai mult de atat, ii vei impresiona pe cei apropiati cu achizitia ta in materie de mobilier. Cu siguranta ti-ar fi lasat un gust neplacut replicile legate de faptul ca nu dispui de un spatiu mare si ca te descurci cu greu in noua locuinta.

Mesele extensibile te ajuta sa iti mobilezi casa asa cum vrei

Ai obosit sa cauti variante care sa iti permita sa mobilezi spatiul asa cum doresti, fara sa iti lipseasca nicio piesa. O masa extensibila cu deschidere telescopica te va incuraja sa nu faci niciun compromis atunci cand iti aranjezi casa visurilor tale. Vei obtine o atmosfera placuta in caminul tau, dar in acelasi timp te vei bucura si de rolul practic al mesei. Astfel o masa mica se transforma, la nevoie, intr-una pentru 6 sau maximum 8 persoane.

Mesele extensibile sunt prietenoase cu portofelul tau

Inca un punct forte al meselor extensibile il reprezinta econonomia. Daca nu iti permite bugetul sa faci mai multe achizitii deodata, o masa multifunctionala este solutia cheie de care ai nevoie. Astfel, in loc sa cheltuiesti banii pe o masa de cafea si una de dinning, cumperi un produs care indeplineste ambele functii la pret de unul.

Mesele extensibile te ajuta sa salvezi spatiul din locuinta ta, dar si sa faci o impresie buna atunci cand vin cei dragi in vizita.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!