Scapa de noroi si apa murdara cu ajutorul produselor de la Unilift

in Ghid Practic Casa

Prestatorii de servicii de curatenie si de mentenanta a sistemelor de conducte si canalizari trebuie sa aiba in dotare cele mai performante echipamente care sa ii ajute sa duca la bun sfarsit orice interventie, cu investitie minima de timp si efort.

Pompe submersibile cu tocator

In aceasta categorie fac parte si pompele submersibile cu tocator. Intra pe site-ul Unilift Serv, analizeaza toate modelele disponibile si alege-l pe cel care te va ajuta sa obtii cele mai bune rezultate.

Ce sunt pompele submersibile si cand sunt ele utile?

Curatarea sau transportarea apei din puturi, fantani, bazine sau canalizari este imposibila fara aceste dispozitive. Sunt pompe dotate cu un motor special care vizeaza absorbtia apei in cantitati mari si transportarea ei intr-un rezervor propriu, pentru a o trata, curata, sau deplasa intr-un alt spatiu. Principul de functionare este simplu si vizeaza scufundarea pompei in spatiul asupra caruia se actioneaza, sub apa, pentru a o impinge la suprafata si a o directiona catre gura de absorbtie. Acestea se dovedesc a fi indispensabile in cazul unor inundatii sau suprasolicitari a spatiilor in care se colecteaza apa, cum sunt gurile de canalizare.

Prin utilizarea lor se poate reda functionarea optima a acestora, cu minim de efort. Sunt cea mai avantajoasa metoda de mutare a apei datorita faptului ca au un consum mai redus de resurse. Spre deosebire de alte aparate care au nevoie de o cantitate semnificativa de energie pentru a avea forta necesara de a aspira apa pe distante mari, pompele submersibile se folosesc de presiunea apei, prin centrifugare, pentru a o aduce mai aproape de suprafata.

Este tocatorul un element necesar pentru pompele submersibile?

In cazul apei curate, tocatorul poate sa lipseasca sau sa nu fie activat. In schimb, daca se actioneaza asupra uneia murdare cum este cea din canalizari, procesul de colectare nu poate fi realizat fara acest accesoriu. El este responsabil de maruntirea deseurilor solide, pentru a face posibila trecere apei prin toate elementele de pe traseu. In caz contrar, poti risca blocarea sistemului sau chiar arderea lui. Inainte sa cumperi un astfel de dispozitiv, trebuie sa cunosti bine mediul in care urmeaza sa il folosesti, pentru a lua in calcul toate elementele de care ai nevoie pentru a duce la bun sfarsit fiecare prestatie.

Cere o oferta de pret personalizata

Pretul acestor dispozitive se stabileste la momentul plasarii comenzii din doua considerente. In primul rand, este nevoie sa comunici cu exactitate toate accesoriile de care ai nevoie pentru a beneficia de un echipament complet. Pe de alta parte, in acest mod elimini situatia in care platesti suplimentar pentru elemente care s-ar dovedi inutile in raport cu activitatea pe care o prestezi. Asadar, oferta personalizata ramane cea mai buna varianta pentru o colaborare cat mai eficienta.

Beneficiaza de consultanta de specialitate

In cazul in care nu stii care dintre modelele disponibile ar fi cel mai potrivit pentru tine, poti cere oricand opinia unui specialist. Acest serviciu este gratuit si te va ajuta sa iei cea mai buna decizie in raport cu nevoile tale. Va fi nevoie sa comunici de ce ai nevoie de acest tip de dispozitiv, in ce conditii intentionezi sa utilizezi si ce rezultate vrei sa obtii. In functie de acestea, se vor cauta cele mai bune variante care sa iti satisfaca pe deplin cerintele.

Comanda chiar acum una dintre pompele submersibile cu tocator disponibile

Descopera oferta de la Unilift, alege modelul dorit si adauga-l in cos, Ofera toate detaliile solicitate si apasa butonul de plasare comanda. Echipamentul va fi livrat catre tine in cel mai scurt timp posibil.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!