Scaune si fotolii moderne - alege piese estetice, functionale, rentabile, pentru un interior de vis

in Decoratiuni

Transforma-ti casa cu ajutorul pieselor de mobilier de sezut si creeaza un loc de poveste, unde sa te relaxezi de cei dragi. Alege produse de mobilier din gama larga de banchete si banci, fotolii, fotolii tip sac, scaune bar, birou, bucatarie si dining, scaune si fotolii suspendate, seturi dining, taburete sau scaune conferinte si profita de versatilitatea modelelor preferate pentru amenajarea locuintei.

Scaune si fotolii moderne

Banchete si banci - pentru o senzatie confortabila

Banchetele sunt construite astfel incat sa se potriveasca in orice loc. Confectionate adesea pentru holurile de intrare, banchetele si bancile, in functie de model, sunt perfecte pentru zona de living sau chiar dormitor. Acestea confera o senzatie confortabila, intima, reusind sa creeze un colt ce va completa estetic intreaga locuinta. In functie de stilul de amenajare al casei, din colectia dedicata banchetelor si bancilor, pot fi alese modele care se incadreaza in stilul industrial, scandinav, minimalist, modern si chiar traditional.

Fotolii moderne - styling rafinat

Amenajarea zonei de living va deveni dintr-o data mai usoara cu ajutorul fotoliilor moderne pe care ti le punem la dispozitie. Poti alege modele ce se caracterizeaza printr-un grad ridicat de confort, un styling rafinat, linii indraznete, fixe, extensibile sau chiar fotolii tip balansoar. Fiecare fotoliu pe care AM SI EU ti-l ofera beneficiaza de un plus de confort care sa iti vina in ajutor dupa o zi incarcata. Fotoliile se regasesc intr-o gama variata de modele, cat si cromatica, incat nu trebuie sa iti faci griji ca nu vei gasi modelul potrivit pentru restul casei tale.

Daca iti doresti un colt estetic jucaus sau ai nevoie de o piesa pentru sezut, pe care sa o transporti cu usurinta pe balcon sau terasa, alege fotolii tip sac. Fotoliile tip sac vin si ele intr-o gama cromatica larga, potrivindu-se atat pentru pitici, cat si pentru adulti.

Scaunele - piese de mobilier complementare locuintei

Daca ai impresia ca lipseste un plus locuintei tale pentru a crea un aspect intregit, cel mai probabil scaunele reprezinta piesa lipsa din puzzle. Indiferent de tipul de scaun ales, alege scaune si fotolii acestea se vor potrivi stilului de amenajarea al locuintei, oferindu-ti functionalitatea si rezistenta necesare utilizarii zilnice.

Completeaza-ti insula de bucatarie cu ajutorul unor scaune bar care urmeaza aceleasi linii de design cu restul pieselor de mobilier existente. Vei regasi modele colorate, fixe sau cu inaltime reglabila, cu spatar, scaune ce vor deveni piesele centrale din zona de bucatarie.

Daca ai nevoie de un scaun pentru amenajarea biroului, modelele noastre iti ofera performante ergonomice, combinate cu un design contemporan. Fie ca ai nevoie de un scaun pentru gaming, un fotoliu tip office sau scaune birou tapitate, ce imita modelul fotoliilor din sufragerie, vei reusi sa iti imbunatatesti spatiul biroului cu modele pline de caracter, dar confortabile in acelasi timp.

Scaunele de bucatarie si dining pot fi asortate cu livingul pentru un aspect interesant din punct de vedere vizual. Asigura-te ca scaunele au inaltimea potrivita pentru masa de sufragerie si ofera un loc confortabile pentru a manca, relaxa si discuta cu membrii familiei si musafirii.

Din gama scaune conferinta poti alege modele care sa completeze perfect spatiul pentru sedinte de la birou sau poti selecta scaune de calitate, care sa iti ofere o sustinere exceptionala, la preturi accesibile.

Scaunele si fotoliile suspendate se caracterizeaza printr-un stil aparte, unic. Pot fi suspendate pe balcon sau terasa pentru o transformare fermecatoare a spatiului sau poti opta pentru un scaune si fotolii suspendate cu cadru pentru a crea un colt de relaxare si pentru citit in zona de living.

Seturi dining - solutii moderne pentru cine delicioase

Pranzurile si cinele in familie vor avea alt farmec atunci cand optezi pentru seturi dining moderne. Creeaza-ti un stil personal in zona de dining si alege seturi dining care sa infrumuseteze spatiul, adoptand un stil original, unic, functional si de lunga durata. Iti oferim o gama larga de produse in multe forme, marimi si stiluri, pentru toate utilizarile de care ai nevoie.

Taburete - creeaza o atmosfera primitoare

Livingul este partea din casa in care cu totii ne petrecem cel mai mult timp. Alege sa completezi spatiul pentru sezut cu ajutorul unor taburete. Iti propunem diferite modele de taburete, de la taburete impletite, din material textil, cu blana artificiala, pana la taburete cu spatiu de depozitare. Fiecare model isi va gasi locul in orice incapere a casei, de la living la dormitor, pana la baie si bucatarie. Le poti folosi pentru a te relaxa citind o carte, conversa cu membrii familiei sau oaspetii, sau te poti uita la serialul preferat. Posibilitatile sunt infinite, tocmai de aceea taburetele sunt piese esentiale ce nu trebuie sa iti lipseasca din casa.

Gaseste scaunele si fotoliile moderne perfecte pentru a-ti intregi aspectul locuintei. Iti oferim o multime de modele pentru sezut, alaturi de piese de mobila esentiale pentru casa, din care sa alegi, astfel incat sa creezi un spatiu confortabil, modern, ideal pentru a te relaxa, lucra, lua masa sau petrece clipe frumoase alaturi de familie si prieteni. Calitatea produselor noastre, preturile accesibile si satisfactia clientilor, reprezinta pentru noi principalul motiv care ne indeamna sa alegem cele mai bune obiecte de mobilier.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Birou si biblioteca

MASA BIROU PC NANO ALB-NUC

Pret: 297,50 LEI 160,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!