6 motive pentru a cumpara online o saltea

in Diverse

Multi consumatori se gandesc daca este sau nu recomandabil sa cumpere o saltea online. Pentru unii oameni, poate fi dificil sa faca o achizitie importanta fara a fi fizic prezent in magazine.

Saltele online

Cumparaturile online au transformat treptat modul in care oamenii cumpara si vand bunuri, asa ca achizitionarea unei saltele online a devenit rapid o optiune excelenta. Beneficiile se dovedesc numeroase, de la economii financiare semnificative pana la o selectie mai ampla de marci de saltele si multe altele. Pentru cei care sunt inca putin sceptici, iata 8 motive pentru a cumpara o saltea online.

Beneficii de top atunci cand cumparati o saltea de la magazine online de saltele:

1) Flexibilitate si comoditate

In agitatia vietii de zi cu zi, poate fi dificil sa gasesti timp pentru a merge la cumparaturi in timpul orelor de lucru. Acum, clientii pot pur si simplu sa se aseze la computer, in intimitatea casei lor si sa selecteze online magazinul si salteaua ideala pentru ei

2) Presiunea psihologica mai mica

Desi s-ar putea sa va placa siguranta de a putea testa un pat inainte de cumparare, va fi prezent si un agent de vanzari care va va explica de ce ar trebui sa faceti upgrade la o saltea mai mare si mai buna sau va recomanda cel mai nou model. Poate fi dificil pentru consumatori sa se concentreze cu adevarat pe avantajele si dezavantajele saltelei care ii intereseaza intr-un spatiu de showroom atunci cand exista presiunea vanzarilor care iti influenteaza alegerea. Online, poti alege dintre sute de modele, fara sa te simti presat de nimeni.

3) Politici de retur mai bune

Un alt beneficiu important il este politicile extinse de returnare. Retailerii de pe internet stiu cat de importanta este ca noua saltea sa se potriveasca somierei si sa fie pe placul cumparatorilor. Ei sunt, de asemenea, constienti de faptul ca nu ati reusit sa examinati amanuntit patul inainte de cumparare si, in general, doresc sa atenueze aceasta ingrijorare si sa faca achizitia mai confortabila.

In timp ce multe magazine fizice ofera doar cateva zile sau saptamani pentru retur, de regula comerciantii online pot oferi 1-3 luni termen de retur, in functie de tipul de saltea. Acest aspect poate fi foarte util atunci cand decideti daca o anumita saltea este potrivita pentru dumneavoastra.

4) Preturi mai bune

Preturile din magazinele online sunt in general semnificativ mai mici decat in magazinele fizice.

O saltea online poate avea o reducere de pana la 70% din pretul unei saltele pe care ai cumpara-o din orice locatie fizica. Magazinele online tind, de asemenea, sa ofere vanzari si promotii frecvente pentru a obtine un avantaj fata de concurenti (pe langa preturile lor deja reduse).

5) O selectie mai buna de saltele si branduri

In timp ce unii consumatori au impresia ca vor avea sanse mai mari sa aleaga o saltea ideala daca merg la un showroom, adevarul este ca selectia este adesea foarte limitata din cauza constrangerilor de dimensiune, cost si brand. De obicei, comerciantii cu amanuntul ofera doar cateva marci si doar cateva modele pe care le puteti testa efectiv.

Atunci cand cumparati o saltea online, puteti vedea nenumarate modele si le puteti selecta mai bine pe cele care credeti ca corespund nevoilor dumneavoastra. In plus, multe marci de saltele speciale din latex, din spuma cu memorie si paturi cu apa pot fi gasite doar online si nu sunt disponibile in magazine fizice.

6) Sanse mai mari de confort sporit

Multi oameni presupun ca posibilitatea de a testa o saltea intr-un showroom va insemna ca primesc confortul si satisfactia pe care le cauta. Adevarul este ca statisticile demonstreaza ca achizitia fizica nu garanteaza o alegere buna.

Dupa cum arata statisticile, oamenii sunt mai multumiti atunci cand pot cerceta in detaliu pe internet informatii despre un brand, decat atunci cand pot sta intinsi pe pat cateva momente. Multi clienti spun ca o experienta tipica de showroom nu i-a ajutat sa aleaga un pat confortabil pentru dormit si ca prefera sa aleaga modelul online, dintre numeroase modele si dimensiuni.

Toate acestea indica faptul ca atunci cand oamenii cumpara o saltea online, folosind gandirea critica si comparatii atente, vor fi mai multumiti.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!