Cu ce este diferit ansamblul rezidential Liziera de Lac?

in Diverse

Liziera de Lac - complex rezidential amplasat intr-o zona unica

Ansamblul rezidential Liziera de Lac

Achizitionarea unei locuinte intr-un complex reziden?ial este alegerea multor persoane, in special datorita beneficiilor care vin la pachet cu o astfel de casa de vanzare. Casele sunt la mare cautare, mai ales in contextul actual. Cu totii am fost nevoiti sa petrecem timp acasa si am ajuns la concluzia ca avem nevoie de mai mult spatiu si de posibilitatea de a respira aer curat.

Curtea cu verdeata si amplasarea casei intr-un cadru cat mai natural au devenit o necesitate pentru cei care lucreaza de acasa sau pentru cei care au copii. Liziera de Lac, un proiect rezidential care se bucura de succes pe piata imobiliara, ofera exact acest stil de viata, fiind diferit de alte ansambluri.

Principala diferenta dintre Liziera de Lac si orice alt proiect rezidential este zona in care este amplasat complexul. Nu foarte multe case de vanzare beneficiaza de amplasarea plina de beneficii pe care o regasesti in Liziera de Lac.

Aflat langa padure - care a fost transformata in parc natural - si in proximitatea lacului Tataru, Liziera de Lac este alegerea perfecta pentru cei care isi doresc sa scape de poluare si sa respire aer curat. In acelasi timp, in dezvoltarea acestui proiect rezidential s-a tinut cont de nevoia oamenilor de a fi aproape de Bucuresti. Complexul se afla la doar 15 minute distanta de oras si beneficiaza de iesire directa la autostrada A2.

Facilitati moderne la Liziera de Lac

Oricat de benefic ar fi traiul inconjurat de natura, omul modern are nevoie de facilitati urbane. In majoritatea cazurilor, nu exista case de vanzare in ansambluri care sa bifeze ambele beneficii. Liziera de Lac este una dintre exceptii.

Liziera de Lac este un complex rezidential din care nu lipsesc locurile suficiente de parcare sau statiile de incarcare pentru masini electrice. Pe langa aceste facilitati, complexul este prevazut si cu o gradinita, un pet shop si farmacie. Asadar, cei care locuiesc in acest ansamblu rezidential de langa Bucuresti au acces rapid la toate facilitatile de care au nevoie.

Posibilitati nenumarate de recreere

Liziera de Lac este un proiect rezidential care se poate lauda cu 52% spatii verzi, special amenajate pentru recreerea celor care locuiesc acolo. De la promenada pe malul lacului, pana la terenuri sportive, piscina sau locurile de joaca pentru copii - toate acestea sunt puse la dispozitia locatarilor. Astfel, facand parte din comunitatea Liziera de Lac, oamenii se pot relaxa in apropiere de casa datorita acestor facilitati, nefiind nevoie sa petreaca timp in traficul din Bucuresti pentru a le accesa.

Cei care au ales sa cumpere o casa in Liziera de Lac nu au achizitionat o simpla locuinta, ci au facut o investitie intr-un stil de viata aparte, alegand un proiect rezidential care ofera facilitati moderne in mijlocul naturii. Diferenta in acest complex rezidential este facuta de atentia la cele mai mici detalii, care se poate observa atat in spatiile comune, cat si in felul in care sunt construite locuintele.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Birou si biblioteca

MASA BIROU PC NANO ALB-NUC

Pret: 297,50 LEI 160,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!