Te tinem la curent si... la culoare!

in Decoratiuni

Ne-am obisnuit ca in fiecare an, trendsetteri si experti in stiluri sa publice cele mai recente informatii despre ce este la moda si ce este obligatoriu intr-un sezon dat. Sigur ai aflat care este culoarea anului 2022. Daca nu, ai facut bine ca te-ai oprit aici.

Conform anuntului Pantone Color Institute, culoarea anului 2022 este Lila 17-3938 Very Peri, o nuanta pastelata de violet.

Culoarea anului 2022: Lila 17-3938 Very Peri

Modelele si culorile propuse, stabilesc directia si aspiratiile noastre in proiectarea interioarelor si exterioarelor.

Ar trebui sa copiem in mod obligatoriu modelele propuse?

Bineinteles ca nu, deoarece acestea sunt de multe ori departe de realitate si de viziunea personala a modului cum ne dorim sa amenajam si cum vedem aceasta zona delicata a spatiului in care locuim.

Culoarea anului 2022: Lila 17-3938 Very Peri

Dar, sa recunoastem ca este important deoarece au devenit pentru noi un punct de pornire, o sursa de inspiratie, o mana de ajutor cand suntem indecisi.

Culoarea anului 2022: Lila 17-3938 Very Peri

Vom avea ca rezultat, un interior interesant, individual si neobisnuit, plin de unicitate dar in acelasi timp care sa respecte niste informatii ale unor specialisti.

Toate insa intr-un mod cat mai personal in elementul nostru

Violet are o multime de nuante. Ce sansa!

Iata de aceea, in functie de acestea vom putea folosi nuante pastelate de culoare deschisa (liliac) sau de pilda, nuante mai inchise (poate de prune) pana la nuanta de vinete.

Un final cu totul diferit folosind alte culori care li se vor potrivi doar ca o completare.

Fie ca alegi pentru dormitor, fie pentru living sau bucatarie, ai libertatea de a combina culori la fel de puternice si cu impact vizual remarcant daca te-ai decis ca peretii tai sa fie in ton de lila.

Culoarea anului 2022: Lila 17-3938 Very Peri

De altfel, variantele de vopsele decorative ale peretilor de interior sunt vaste si au in componenta si beneficii ale compozitiei care te vor ajuta sa recurgi nu doar la aspect dar si la calitate si siguranta.

Asta daca optam pentru vopseaua acrilica siloxanica antimucegai: https://vindem-ieftin.ro/categorie-produs/amenajari-interioare/lavabile-si-epoxidice/lavabile-interior/

Oricum ar fi, este cert ca ne este sugerata ideea de a merge la sigur si a apela la combinatii intre mov cu roz, ocru, verde deschis, turcoaz si nuante albe atenuante.

Culoarea anului 2022: Lila 17-3938 Very Peri

Si consideram ca aici ne putem opri putin la canapele si paturi tapitate pentru ca sunt piese de rezistenta, la propriu si la figurat, intr-o camera.

Cum sa trecem cu vederea o astfel de culoare care te cucereste mai ales cand vine vorba de catifea, plus si alte tesaturi fine pe care le regasesti in gamele atat de elegante ale produselor, precum canapele, fotolii si paturi? De aici: https://vindem-ieftin.ro/canapele-fotolii-paturi/ vin cu transport inclus.

Te-a cucerit si pe tine?

Culoarea anului 2022: Lila 17-3938 Very Peri

Ne gandim la interioare romantice, pline de stil si rafinament

Nuantele de lavanda si violet introduc un climat subtil si delicat, excelent pentru a fi utilizat, de asemenea, chiar si in dormitoarele pentru copii.

Un pat atragator, elegant si confortabil care include saltea si lada de depozitare trebuie sa fie musai si colorat...dar nu ne abatem de la calitate niciodata.

Culoarea anului 2022: Lila 17-3938 Very Peri

In stilul glamour, violet apare in combinatie cu nuanta roz si negru...Dar ce zici de galben prin linistea adusa de culoarea anului?

Culoarea anului 2022: Lila 17-3938 Very Peri Culoarea anului 2022: Lila 17-3938 Very Peri

Nu te opri!

Inca nu te-ai gandit la tapet?

Culoarea anului 2022: Lila 17-3938 Very Peri

Tapetul a reprezentat dintotdeauna o forma moderna de design, reusind sa creeze un decor elegant, rafinat si personalizat.

Se spune ca dacii si romanii isi decorau incaperile cu fire de bumbac lipite pe pereti.

Ulterior aceasta tehnica s-a dezvoltat in perioada Renascentista, cand au aparut diferite texturi si tipuri de tapet apreciate de nobilime.

Atunci cand alegi tapetul, trebuie sa tii cont de mai multe aspecte, cum ar fi stilul de amenajare sau dimensiunea camerei, pentru ca acesta completeaza personalitatea locuintei si are un impact puternic asupra acesteia.

Culoarea anului 2022: Lila 17-3938 Very Peri

Si crede-ne ca sunt variante: https://vindem-ieftin.ro/oferte-tapet/

Vrei sa dam o privire si prin baie?

Sigur ai nevoie de oaza ta de liniste, de izvorul tau de energie asa ca a fost binevenita aceasta nuanta a anului 2022 care ne inunda in pace si echilibru.

Baia a devenit un loc de relaxare fizica si mentala. De aceea avem liber la imaginatie si ne putem ajuta de culori si materiale cat mai placute ochiului.

Culoarea anului 2022: Lila 17-3938 Very Peri

Pentru asta ai variante de gresie si faianta care te pot diferentia. E necesar doar sa te asiguri de cele mai calitative pentru a completa frumusetea cu eficienta: https://vindem-ieftin.ro/oferta-gresie-si-faianta/

Culoarea anului 2022: Lila 17-3938 Very Peri Culoarea anului 2022: Lila 17-3938 Very Peri

Lista ar putea continua in ceea ce priveste amenajarea casei respectand in linii fine recomandarea culorii anului 2022.

Dar ne vom lasa surprinsi pe parcurs de ceea ce a dat frau imaginatiei in domeniul amenajarilor si decoratiunilor.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!