TOP 4 lucruri ce nu trebuie sa lipseasca dintr-o casa de vacanta

in Casa de vacanta

Indiferent ca este la munte, la mare sau chiar si la tara, o casa de vacanta este alegerea ideala pentru o familie numeroasa care isi doreste la finalul saptamanilor aglomerate sau de cateva ori pe an sa evadeze intr-un loc linistit.

Casa de vacanta

Nu ai nevoie de prea multe lucruri ca sa transformi o casa banala intr-una de vacanta numai buna pentru relaxare. Insa, chiar si asa, trebuie sa iti dai seama inainte ce stil doresti sa abordezi, astfel incat ideile puse cap la cap sa creeze o amenajare unitara.

Ce nu trebuie sa lipseasca din casa de vacanta

1. Semineu pe lemne

Orice casa de vacanta trebuie neaparat sa aiba si un semineu pe lemne. Daca la inceput ti se va parea o investitie inutila, vei vedea, in timp, de obicei in perioadele friguroase ale anului, ca acesta isi va face treaba extraordinar de bine, iar toata lumea se va strange in jurul lui. In plus, pe langa faptul ca este un obiect functional, va avea si un design frumos si va infrumuseta zona de a zi a livingului.

2. O cada cu hidromasaj

Probabil te gandesti daca o cada cu hidromasaj reprezinta un moft sau o necesitate, insa tine cont ca o casa de vacanta trebuie sa reprezinte un rasfat total. In weekend ai nevoie sa elimini stresul acumulat de-a lungul unei saptamani, iar cazile de baie cu functie de hidromasaj pot fi rezolvarea acestei nevoi. In functie de spatiul pe care il ai disponibil, precum si de configuratia sa, poti alege de la Sensodays.ro o cada cu hidromasaj dintr-o gama foarte variata de produse, atat din punct de vedere al designului si al functionalitatii, cat si a pretului.

3. Un gratar din caramida

Gratarul din caramida nu este bun doar pentru a pregati carne sau legume pentru consum. Ci si pentru a face diverse alte preparate, precum este painea, pizza, chiar si cozonacul pentru sarbatori. Bineinteles, acest obiect va fi atractia principala la casa de vacanta, tinand cont ca poate fi folosit in orice moment al anului, iar din el vor iesi multe bunatati.

4. Un foisor din lemn

Daca ai o gradina mare si vrei sa ii dai un nou sens, poti construi cu ajutorul unor mesteri priceputi un foisor din lemn care sa gazduiasca petreceri si aniversari atunci cand vremea de afara permite, poate chiar si o pergola din lemn. Exista o multime de tipuri de foisoare, insa cel mai bine este sa iti dai seama care sunt nevoile tale. Ia in calcul si faptul ca il poti combina cu gratarul din caramida, creand astfel o mica bucatarie de vara.

In concluzie, casa de vacanta trebuie sa fie locul in care poti evada oricand simti ca ai nevoie de o pauza de la activitatile cotidiene. Chiar daca si acasa ai un anume confort, in casa de vacanta va trebui sa simti ca esti intr-o vacanta continua si ca tot ce poti face este sa te relaxezi si sa te simti bine. Asadar, incearca sa iti amenajezi casa cel putin cu un obiect mentionat in randurile de mai sus.

Sursa foto: Unsplash.com

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!