Idei de cadouri de casa noua cu care nu veti da niciodata gres!

de Marcel Buciuman in Decoratiuni

Mutarea intr-o casa noua este o ocazie deosebita de a impartasi entuziasmul cu cei dragi. Si cum o poti face mai bine decat oferind un cadou de casa noua care sa le aminteasca mereu de pretuirea de care se bucura din partea voastra?

Idei de cadouri pentru casa noua

Iata de ce ne-am gandit sa va propunem cateva idei de cadouri cu care sa va incantati rudele sau prietenii atunci cand isi inaugureaza noua locuinta.

Cadouri care, cu siguranta, nu vor ajunge in cosul de gunoi si nici nu vor fi date mai departe!

Nu trebuie sa va faceti griji nici in privinta bugetului, cadourile selectate acopera o plaja variata de preturi, incepand chiar de la mai putin de 50 de lei!

Umidificator/Difuzor Aromaterapie cu Telecomanda

Atunci cand alegeti un cadou de casa noua trebuie sa tineti cont si de factori privind siguranta. Astfel, daca in casa sunt si copii mici, este de preferat sa evitati lumanarile decorative sau parfumate si sa optati mai degraba pentru un difuzor cu functie de umidificator, purificator de aer, difuzor de aromaterapie si lampa decorativa, precum acesta, disponibil cu finisaj natur sau wenge.

Umidificator/Difuzor Aromaterapie

Masuta cafea cu un picior Ana, lemn masiv de cires

Masuta Ana este un produs nu doar elegant ci si versatil putand fi folosit de la masuta de cafea la noptiera sau suport pentru flori sau alte obiecte decorative. Este disponibila in diverse combinatii de esente lemnoase (cires, fag, frasin) si culori.

Masuta cafea

Valet din lemn masiv cu umeras si sertar

Suportul pentru haine tip Valet este in egala masura o piesa de mobilier utila in orice dormitor, hol sau magazin de haine, dar si o piesa de decor ce va starni admiratia tuturor!

Suport haine valet

Lada depozitare, cutie jucarii Toy 90, lemn masiv, alb

Aceasta lada pentru depozitare, din lemn poate fi alaturata unor piese in stil clasic, modern, vintage sau rustic, fiind destul de incapatoare pentru articolele voluminoase din dormitor, camera copiilor, hol, balcon sau oricare alta incapere.

Lada depozitare jucarii

Comoda cu 5 sertare Verona, lemn masiv, alb

Comoda din lemn masiv Verona dispune de 5 sertare care ajuta la o organizare optima a holului, dormitorului, camerei copiilor, livingului, baii sau biroului.

Comoda lemn Verona, alb

Masuta consola Lorena, semirotunda, lemn masiv cires

Masuta consola Lorena, realizata din lemn masiv de cires, va aduce un plus de rafinament in orice hol, sufragerie, living room sau dormitor.

Masuta perete semirotunda

Saltea pentru animale de companie

Daca printre locatarii noii case se afla si un caine sau o pisica, lista potentialelor cadouri poate include si o saltea sau un culcus special pentru animalele de companie.

Saltea pentru animale de companie

Toate aceste propuneri se potrivesc foarte bine nu doar pentru cadouri de casa noua ci si pentru cadouri pentru o zi de nastere, cadouri pentru o aniversare sau cadouri de Craciun.

Sursa foto: pixabay.com

Sursa: CaseSiGradini.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!