Cum iti poti moderniza amenajarea locuintei cu iluminarea potrivita

in Decoratiuni

Corpurile de iluminat sunt un element deosebit in orice locuinta. Pot fi obiecte decorative de impact sau pot ajuta la evidentierea caracteristicilor unice ale unei incaperi. De la candelabre la aplice de perete, corpurile de iluminat ar trebui sa se impleteasca armonios cu decorul, in loc sa fie contrastante.

Corpuri de iluminat

Cu atat de multe optiuni disponibile in prezent, poate fi dificil sa stabiliti ce corp de iluminat este potrivit pentru propria locuinta. In cele ce urmeaza, veti gasi cateva idei de corpuri de iluminat si in ce incaperi vor functiona cel mai bine.

Corpuri de iluminat incastrate

Cele mai multe corpuri de iluminat incastrate se potrivesc excelent in orice incapere, deci sunt oricand o alegere perfecta. De obicei, le veti gasi sub forma de sfere sau patrate care va pot ajuta sa evidentiati caracteristicile preferate dintr-o incapere sau sa dispersati uniform lumina. In timp ce un astfel de corp de iluminat nu este decorativ, va contribui la asigurarea iluminarii adecvate a incaperilor unde aveti cea mai mare nevoie de lumina, cum ar fi in bucatarie sau in baie. Pentru o alegere ecologica si de lunga durata, optati pentru iluminare incastrata cu LED.

Veioza decorativa pentru iluminare indirecta

Daca doriti sa creati o atmosfera linistita si terapeutica in orice incapere astfel incat intreaga familie sa se poata relaxa la finalul zilei, iluminarea indirecta va fi caracteristica de care aveti nevoie. Camerele de zi si dormitoarele sunt cele mai potrivite locuri pentru acest tip de iluminat decorativ. O modalitate excelenta de a incorpora iluminatul indirect este printr-o veioza decorativa sau prin lampadare. Astfel de corpuri de iluminat decorative si practice sunt intotdeauna accente frumoase. De asemenea, pentru confort sporit, puteti lua in considerare si un comutator variabil, care va poate ajuta sa obtineti cantitatea potrivita de lumina atunci cand doriti sa va relaxati.

Iluminare eficienta si ecologica cu lustre LED

Foarte multe modele de candelabre si lustre LED se numara printre cele mai populare tendinte. Daca sunteti in cautarea unui corp de iluminat care sa raspandeasca o lumina generala bogata, dar si care sa fie suficient de impunator pentru a iesi in evidenta de cum pasiti in incapere, atunci va puteti baza pe o lustra LED, care indeplineste toate aceste functii si este si ecologica.

Corpurile de iluminat reprezinta o parte esentiala din amenajarea locuintei, deci trebuie alese cu mare atentie. Daca sunteti in cautarea unei modalitati prin care sa improspatati amenajarea dar fara efortul unei renovari complete, alegerea unui nou corp de iluminat va poate ajuta.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!