8 idei de renovare cu buget redus

in Decoratiuni

Ti-ar placea sa aduci cateva imbunatatiri casei tale, dar crezi ca iti lipsesc fondurile necesare? Este adevarat ca repararea si renovarea locuintei poate fi costisitoare, dar exista si cateva lucruri interesante pe care le poti face cu buget redus. Citeste urmatoarele recomandari si sigur vei retine cateva idei care se vor preta si pentru proiectul tau.

Idei renovare cu buget redus

De la idei de decor pentru bucatarie pana la montarea de modele de tapet 3D sau actualizarea baii la costuri atractive, vei gasi solutii pentru toate camerele casei tale. Sunt proiecte ieftine de renovare a locuintelor si idei de imbunatatire care se potrivesc oricarui buget. Acum chiar nu mai ai nicio scuza sa nu te apuci sa iti transformi visul in realitate.

1. Construieste cateva rafturi

Niciodata nu poti spune ca ai prea mult spatiu de stocare, asa ca profita la maximum de fiecare centimetru de perete pe care poti monta rafturi personalizate. Acestea pot fi adaptate la orice stil si spatiu si pot avea dimensiuni oricat de incomode pentru a se potrivi in nise sau colturi dificile.

2. Remodeleaza bucataria

Petreci mult timp in bucatarie, asa ca este important ca aceasta sa iti reflecte personalitatea. Nu este nevoie de o renovare completa pentru a-i oferi o noua imagine. Alege cateva aspecte care sunt importante pentru tine si investeste banii acolo.

3. Vopseste dulapurile

Daca dulapurile pe care le ai sunt din material de calitate si au un model frumos, nu ai niciun motiv sa le schimbi. Cel mai bine vopseste-le intr-o culoare noua, mai deschisa, pentru a lumina spatiul si a infrumuseta intreaga camera. Revopsirea lor este extrem de usoara dar va trebui sa respecti cu atentie pasii specificati de producatorul vopselei. Cel mai important este sa pregatiti asa cum trebuie suprafata, prin curatarea de vopsea veche, de praf si murdarie, si aplicarea unui grund special.

4. Cumpara electrocasnice noi

Dotarea bucatariei cu echipamente noi inseamna un upgrade atat din punct de vedere estetic dar si functional. Poti gasi oferte speciale cu diferite ocazii sau poti opta pentru variante de produse resigilate, care sunt in stare perfecta de functionare dar costurile sunt mult mai mici.

5. Retapiteaza canapeaua veche

Nu are niciun rost sa cumperi o canapea noua pe care vei cheltui o mica avere, daca vechea canapea este in stare buna. Tot ce are nevoie este o haina noua, iar asta se poate face foarte usor prin retapitare. Alege un material frumos, care sa se asorteze cu restul designului din casa, dar in special cu draperiile si covorul, si apeleaza la un specialist care sa il monteze. Rezultatul va fi cu adevarat spectaculos, vei fi surprins sa iti dai seama cat de frumoasa este de fapt canapeaua ta.

6. Decoreaza cu un covor personalizat

Daca inca mai cauti ideea perfecta si simpla pentru ca livingul tau sa arate diferit, iti spunem noi ce poti sa faci. Sa inlocuiesti covorul, eventual cu unul personalizat. Exista multe companii care pot sa faca un covor cu specificatiile exacte pe care ti le doresti, iar rezultatul va fi o camera cu un aspect deosebit.

7. Monteaza lambriuri pe un perete.

Avand un aspect luxos, ce se incadreaza intr-un design de epoca, lambriurile de perete vor adauga mult interes intr-o camera oarecum banala. Alege dimensiunile corecte si vei vedea cat de usoara este montarea si cat de mare va fi schimbarea.

8. Inlocuieste blatul de lucru din bucatarie

Alege un blat simplu, realizat din material accesibil, cum este MDF-ul laminat, si vei obtine un design deosebit. Marmura falsa este si ea in tendinte, cu singura conditie sa alegi un model de bun gust, care sa inspire cu adevarat piatra naturala.

Sursa: Vivre

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!