Cum sa te bucuri de gradina ta indiferent de vreme. Trei elemente cheie de care sa tii cont

in Ghid Practic Gradina

Gradina poate sa fie o adevarata oaza de liniste pentru cei care stau la casa. Daca ti-ai amenajat gradina asa cum ti-ai dorit, cu siguranta ca vrei sa te bucuri de ea cat mai mult. Aici insa un adevarat inamic poate sa fie vremea ploioasa, care apare in cele mai nepotrivite momente.

Gradina toamna

Insa ploaia nu trebuie sa iti strice ziua. Chiar daca vremea nu va fi de partea ta, poti sa iei cateva masuri pentru a te bucura de un timp petrecut la aer liber chiar si in conditii meteo care sunt departe de a fi ideale. Toamna poate sa fie un anotimp la fel de placut pentru stat afara.

Ce masuri trebuie sa iei ca sa te asiguri ca vei petrece timp de calitate in gradina indiferent de vreme

1. Adauga un foisor in gradina ta

Vrei sa te bucuri de aerul liber in gradina ta si de multe ori de razele soarelui. Atunci cand ploua insa poate sa fie la fel de placut. Sunetul ploii si al picaturilor de apa care cad pe iarba sau copaci poate sa fie unul foarte linistitor. Ca sa te bucuri de asta, instaleaza-ti un foisor in gradina care sa iti permita sa stai la aer liber si ferit de ploaie in acelasi timp.

Daca nu ai, totusi, destul spatiu pentru instalarea unui foisor, ai putea incerca sa plasezi mai multe umbrele de dimensiuni mari pentru a acoperi masa astfel incat tu si invitatii tai sa fiti feriti de ploaie si sa petreceti timp de calitate impreuna.

2. Asigura-te de o drenare buna a apei

Pompele submersibile sunt extrem de eficiente cand vine vorba de intretinerea gradinii si vor evita acumularea apei si inundatiile. Ca sa fii pregatit pentru orice situatie, este indicat sa ai la dispozitie cele mai bune piese de schimb pentru pompe, cum sunt cele din oferta celor de la EInstal.

3. Doteaza-ti gradina cu incalzitoare

Odata cu sosirea toamnei, temperaturile vor incepe treptat sa scada semnificativ. Insa asta nu inseamna ca nu te vei putea bucura de gradina ta in continuare.

Desi te poti imbraca mai gros si folosi si paturi pentru a mentine o temperatura placuta, cu siguranta ca cea mai eficienta solutie pentru confortul maxim, atat al tau cat si al invitatilor, este sa achizitionezi incalzitoare profesioniste. Astfel nu vei mai avea grija frigului si toata lumea se va simti confortabil la aer liber.

Incalzitoarele vor aduce acel plus de confort care iti va transforma gradina in locul preferat al prietenilor tai in timpul toamnei. Serile si zilele alaturi de cei dragi si o bautura calda si o masa gustoasa vor fi de acum una dintre cele mai bune modalitati de a petrece timpul chiar si in anotimpul ploios.

Asadar gradina ta nu trebuie sa fie prizoniera verii. Daca vei tine cont de elementele enumerate mai sus, cu siguranta ca te vei putea bucura de timp de calitate la aer liber petrecut alaturi de cei dragi chiar si in timpul toamnei.

Sursa foto: Pixabay.com

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Cascada si iaz

SEMINEU DE TERASA LANDMANN

Pret: 712,81 LEI 599,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!