Cum sa iti amenajezi spatiul intre casa si gradina in 5 pasi simpli

in Ghid Practic Gradina

O gradina poate fi locul perfect in care sa iti petreci timpul, mai ales atunci cand cauti sa te relaxezi si sa iti ridici starea de spirit. Casa si gradina ar trebui sa fie spatiul in care domneste confortul si curatenia, iar crearea unei gradini in care sa poti sa iti petreci placut timpul liber ar trebui sa te ajute sa comunici cu natura si sa iti incarci bateriile. Totusi, cand iti amenajezi spatiul dintre casa si gradina, vrei sa o faci cu gust.

Amenajare casa si gradina

O gradina poate fi locul perfect in care sa iti petreci timpul, mai ales atunci cand cauti sa te relaxezi si sa iti ridici starea de spirit.

Casa si gradina ar trebui sa fie spatiul in care domneste confortul si curatenia, iar crearea unei gradini in care sa poti sa iti petreci placut timpul liber ar trebui sa te ajute sa comunici cu natura si sa iti incarci bateriile. Totusi, cand iti amenajezi spatiul dintre casa si gradina, vrei sa o faci cu gust.

Iata 5 sfaturi si idei simple despre cum sa creezi o gradina confortabila si relaxanta:

  • Alege un design de gradina adecvat

Proiectarea gradinii isi poate face treaba de minune daca depui un pic de efort. Alegerea unei teme calmante pentru gradina ta ar fi, asadar, o idee inteleapta. Un bun exemplu in acest sens este o gradina dotata cu un mobilier de gradina de la Godplay inconjurat de un gard viu. Pur si simplu pasind intr-o astfel de gradina ti se va declansa un sentiment de relaxare si liniste.

Poti alege sa ai instalate elemente de apa curgatoare alaturi de roci decorative. Mobilierul confortabil iti va oferi un spatiu unde sa te odihnesti.

  • Creaza un spatiu retras

Scopul principal al gradinii ar trebui sa fie crearea unui mediu linistit pentru a te relaxa si a te ascunde de toata agitatia lumii exterioare. Acestea fiind spuse, cauta doar locul perfect pentru a crea un refugiu „ascuns” in gradina. Acesta ar trebui sa fie in afara vederii vecinului si departe de strada.

  • Adauga o zona de racorire

Cand e foarte cald afara si nici un firicel de vant nu adie, toate gandurile duc spre o piscina in care sa te poti racori. Instaleaza o piscina gonflabila sau cu cadru metalic si racoreste-te ori de cate ori simti nevoia.

  • Amenajeaza spatii verzi

Gradina ar trebui sa creeze un sentiment al naturii pentru a servi scopului. Ai grija sa fie in gradina ta mult verde - garduri vii, plante si copaci. Poti sa introduci in gradina mirosuri proaspete si naturale. Acest lucru poate fi realizat prin plantarea de lavanda, trandafiri si alte flori. Parfumurile create de acestea sunt suficiente pentru a amplifica si a crea un sentiment al naturii.

  • Adauga un mobilier confortabil de exterior

Vei dori sa te simti cat mai confortabil in timp ce citesti sau meditezi in gradina. Poti realiza acest lucru introducand un mobilier confortabil si un balansoar pentru momentele de respiro. Alege modele usor de intretinut, de calitate si care arata bine.

Asigura-te ca gradina are un loc umbros pentru a te relaxa in zilele insorite. De altfel, gasesti tot ce ai nevoie la magazinul online de produse pentru casa si gradina Godplay!

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!