3 electrocasnice inteligente in care merita sa investesti

in Recomandari

Principalul scop al aparaturii inteligente este sa-ti usureze viata oferindu-ti confort si relaxare intr-un timp cat mai scurt. Tehnologiile se dezvolta pe zi ce trece, intr-o continua competitie. Telefonul, aspiratorul, aragazul, cuptorul cu microunde si multe alte instrumente folosite zilnic beneficiaza acum de caracteristici inteligente. Iata cateva modele pe care merita sa le aduci acasa.

Electrocasnice inteligente

Sursa foto

Frigider smart

Frigiderul nu mai este de ceva vreme doar acel aparat electrocasnic care mentine mancarea la o anumita temperatura si previne degradarea ei. Cele mai noi modele au dozator de apa de baut incorporat, programabil la o anumita temperatura. Unele functii suplimentare incarca automat rezervorul de apa, altele au senzori de umplere a paharului fara a varsa din continut, indiferent de volum. Dozatorul de apa poate fi la fel de bine aparat de inghetata cu diferite arome sau chiar espressor. Trecerea de la frigider la congelator sau invers se poate face acum printr-o simpla apasare de buton, in functie de alimentele depozitate. Revenirea la functia initiala se poate face oricand. Daca esti pasionat de gatit si preferi sa asculti muzica specifica bucatariei pe care o incerci, difuzoarele incorporate in frigider se pot conecta prin Bluetooth la orice dispozitiv audio. Daca are si display, poti gati in acelasi timp cu bucatarul tau favorit urmarindu-i pas cu pas miscarile pe ecranul... frigiderului!

Aplicatiile pe telefon nu puteau ocoli cel mai mare dintre electrocasnice: poti urmari si ajusta temperatura, consumul de energie, luminozitatea si - cel mai important lucru - esti atentionat printr-o alarma cand usa ramane deschisa.

Masini de gatit

Esti o persoana activa, ajungi acasa seara tarziu si esti pus in fata unei dileme: gatesti cina sau petreci timp de calitate impreuna cu cei dragi? O aplicatie pe telefon care controleaza elemente combiset te ajuta sa gatesti de la distanta. Trebuie doar sa lasi vasul pregatit din timp si poti comanda aragazul sau cuptorul sa dezghete, sa coaca, sa fiarba sau sa friga in timp ce esti la birou, pe drum sau chiar in alta camera, jucandu-te cu copii.

Aparatura inteligenta are functii automate de oprire si incalzire. Este util chiar si pentru pregatirea mesei de pranz a copiilor atunci cand esti la serviciu. Cand totul este gata, primesti un mesaj text sau alt tip de alarma pe telefon. Partea cea mai utila este ca poti actiona butonul de autocuratare tot de la distanta, aparatul facand toata treaba printr-o simpla comanda de pe telefon.

Aspirator robot

Aspiratorul robot este unul dintre cele mai vechi aparate electrocasnice inteligente. Insa modelele din 2021 nu mai au nicio legatura cu stramosii din primele generatii. In fiecare an, marii jucatori din piata vin cu imbunatatiri la nivel de dimensiuni, design si mai ales functii. Daca la inceput aspiratorul memora un anumit traseu, acum il poti controla cu ajutorul telefonului inteligent de la distanta, ca pe masina teleghidata a copilariei. Covoarele, indiferent de dimensiuni, nu mai reprezinta un obstacol, fiind usor de trecut si totodata de curatat. La fel si mobilierul. Unele modele sunt atat de compacte, incat incap chiar si pe sub mobila aflata la doar 7 centimetri deasupra podelei. Programul zilnic sau saptamanal de aspirare poate fi setat in momentele cand nu este nimeni acasa. Ai aflat de o vizita inopinata si casa nu este pregatita? Porneste aspiratorul cu ajutorul telefonului mobil atunci cand pleci de la birou, iar la sosire te va intampina o incinta gata sa-si primeasca oaspetii.

Unele tehnologii au reusit sa depaseasca chiar si cele mai indraznete productii de la Hollywood de acum cateva decenii. Cu un telefon inteligent controlezi casa, masina si biroul in cele mai mici detalii. Alege electrocasnice smart si profita de timpul castigat pentru a-l petrece impreuna cu familia si cei dragi.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!