Cum arata un dressing de nota 10? Afla de ce anume ai nevoie!

in Ghid Practic Casa

Toata lumea are nevoie de un dressing mare, spatios in care sa incapa toate hainele asa cum se cuvine. Cu toate acestea, acest tip de dulap nu trebuie sa fie unul ales sau fabricat la intamplare, ci este recomandat sa detina cateva elemente, astfel incat sa fie cat mai practic si util.

Accesorii dressing

Cand vine vorba despre articole vestimentare, totul trebuie sa fie de nota 10, motiv pentru care dressing-ul trebuie sa fie unul de calitate superioara, care sa aiba cat mai multa grija de acestea. Citeste in continuare articolul, pentru a afla cum trebuie sa fie arate cel mai bun dressing pentru tine.

Iata care sunt elementele care trebuie neaparat sa faca parte dintr-un dressing de nota 10

Stander

Este recomandat ca fiecare dressing in parte sa dispuna de o bara orizontala, pe care sa poata fi agatate umerasele cu hainele care pot fi calcate intr-un mod foarte dificil sau care se sifoneaza extrem de repede. Acest lucru poate ajuta la economisirea timpul de pregatire, inainte de a pleca de acasa.

Cu ajutorul unui astfel de stander, nu mai trebuie sa te chinui mereu, inainte sa pleci la birou, sa calci camasa favorita, ci o iei de pe umeras si o imbraci direct. Astfel, scutesti mult timp pretios.

Accesorii dressing

Rafturi

Este necesar ca un dressing sa nu aiba doar usi si spatiu de depozitare a pieselor vestimentare, ci acesta trebuie sa fie cat mai complex. Astfel, este ideal sa existe cateva rafturi, pe care sa poata fi depozitate hainele frumos impachetate.

In cazul in care dulapul pe care il detii nu are rafturi, poti sa verifici accesoriile de dressing de la Oscardeko.ro, astfel incat sa suplimentezi dulapul cu acest tip de element.

Poti, de exemplu, sa cumperi o coloana glisanta pentru garderoba cu cosuri, care sa te ajute sa depozitezi articolele vestimentare intr-un mod cat mai practic si organizat, astfel incat sa poti gasi camasa preferata intr-un timp foarte scurt.

Spatiu special amenajat pentru lenjeria intima

Este de preferat ca lenjeria intima sa fie cat mai bine pusa in dressing, astfel incat aceasta sa fie usor de gasit si sa se mentina mereu curata. Astfel, daca dressing-ul tau nu are inca un sertar special in acest sens, poti cumpara cutii din material textil pe care sa le pozitionezi pe raftul inferior al dulapului, in care sa asezi riguros toate sosetele, sutienele si chilotii.

Spatiu pentru incaltaminte

Cele mai bune si mai moderne dressing-uri de pe piata detin spatii amenajate pentru incaltaminte. Acest loc trebuie sa fie unul separat fata de locul destinat articolelor de imbracaminte si poate ajuta foarte mult la realizarea unei tinute perfecte intr-un timp foarte scurt.

Cu un astfel de element, nu mai trebuie sa te imbraci in dormitor si sa mergi pe hol sa vezi care pereche de pantofi se potriveste outfit-ului, ci o poti face direct in camera.

Oglinda

Nu trebuie sa cumperi niciodata un dressing fara oglinda. Oglinda este foarte importanta atunci cand vine vorba despre acest corp de mobilier, fiindca iti ofera ocazia de a gasi cat mai repede vestimenta?ia care sa te puna cel mai bine in valoare.

Aceasta trebuie sa fie cat mai lata si lunga, astfel incat sa iti poti vizualiza tinuta intr-un mod cat mai usor si rapid, fara eforturi.

In cele din urma, tine cont de toate aceste aspecte atunci cand alegi un dressing nou, fiindca toate elementele prezentate te ajuta intr-un fel sau altul.

Sursa foto: Pixabay.com

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Textile

SITE NIKYDECOR

Pret: 290,00 Lei

De la NIKY DECOR

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!