Ghid de cumparare: Mobila de baie

in Decoratiuni

Baia nu mai este demult doar o incapere de toaletare. A reusit sa isi depaseasca conditia si este transformata in zona de relaxare.

Ghid cumparare mobilier baie

Daca ai un proiect de amenajare a baii nu trebuie sa te limitezi, trebuie sa te gandesti cu mare atentie la aspectele estetice dar si la cele functionale. Si totusi, nu trebuie sa uiti ca baia este un spatiu valoros pentru depozitare. Asa ca mobila de baie nu trebuie sa fie doar moderna, trebuie sa fie si perfect functionala, sa-ti permita sa organizezi prosoapele, obiectele de igiena, solutiile de igienizare si curatare, de ce nu si cosmeticele care iti permit sa afisezi oricand un look impecabil. Cu atatea intrebuintari, mobilierul de baie trebuie selectat cu mare atentie. Iata care sunt aspectele care sa te ghideze in aceasta sarcina.

Ce tipuri de mobilier de baie poti monta?

Dupa cum poti aprecia, mobila de baie nu este foarte variata. Si totusi nici o incapere nu este completa fara un dulap suspendat, dulap si blat pentru lavoar, dulap turn si oglinda de baie. O varietate generoasa exista si pe partea de aspect si materiale, si trebuie sa recunoastem ca designerii de produs s-au intrecut pe ei insisi si au reusit sa realizeze piese cu adevarat impresionante. Daca analizezi cu atentie selectia de dulapuri pentru baie de la NeaKaisa, vei fii placut impresionat de numeroasele modele cu aspect modern.

Producatorii vin cu solutii de dulapuri de baie ce pot fi adaptate la orice situatie. Si baile cu spatiu redus pot fi amenajate perfect cu dulapuri suspendate cu oglinzi, sau cu dulapuri inguste bine compartimentate. Lucrurile sunt total diferite daca vorbim de bai generoase, acestea, cu ajutorul mobilierului, pot fi transformate in adevarate spatii de relaxare.

Ghid cumparare mobilier baie

Avantajele unor dulapuri pentru baie

La prima vedere, avantajele montarii dulapurilor de baie sunt cele de natura estetica. Trebuie sa recunoastem ca un dulap suspendat prevazut cu oglinzi poate crea senzatia de spatiu intr-o baie mica, iar mobilierul in culori naturale intregeste prin cromatica o incapere spatioasa vibranta.

Avantajele estetice sunt numeroase, poti crea un decor minimalist sau, dimpotriva, unul vintage, clasic sau industrial. Poti crea senzatia de spatiu sau poti umple golurile ostentative. Pentru ca vorbim despre dulapuri, nu putem sa nu mentionam avantajele functionale.

Corpurile de mobilier pentru baie sunt genial gandite din punct de vedere al compartimentului. Sunt prevazute cu numeroase rafturi si/sau sertare care permit organizarea si depozitarea corecta a prosoapelor de baie, a solutiilor de curatare si a obiectelor de igiena.

Cum recunosti mobilierul de baie de calitate

Am descoperit cateva aspecte legate de avantaje, tipuri, compartimentare, astfel ca in randurile urmatoare ne propunem sa vedem si ce inseamna mobilier de calitate. Cu siguranta, nu iti doresti sa amenajezi baia anual. Trebuie sa iei in calcul ca aceasta incapere este predispusa la umiditate ridicata, deci mobilierul trebuie sa fie adaptat, sa reziste la aburi si umiditate in exces.

Recomandarea specialistilor este de a achizitiona mobila realizata de producatori consacrati. Selectarea de mobilier baie Kolpasan, Geberit, Ideal Standard sau Oristo reprezinta o garantie a durabilitatii. Fiecare piesa ce poarta amprenta producatorilor cu reputatie este una de calitate, se distinge prin finisaje perfect executate, materiale durabile, compartimentare excelenta si estetica exceptionala.

In final, reamintim ca mobila de baie selectata trebuie aleasa astfel incat sa puna in valoare o baie frumoasa, bine organizata, in timp ce este si durabila, practica si usor de utilizat.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!