Cum organizezi un party de casa noua, in pandemie

in Diverse

Daca te-ai mutat intr-o locuinta noua si vrei sa sarbatoresti acest moment special alaturi de cei dragi, poti organiza o petrecere la tine acasa. Insa, fiind vorba de un party pe timp de pandemie, va trebui sa tii cont de anumite aspecte, astfel incat sa organizezi o petrecere pe cinste, la care invitatii tai sa se simta in siguranta.

Party casa noua in pandemie

Sursa foto

Pe cine inviti la petrecere?

Daca vrei sa organizezi totul cat mai bine, poti incepe prin intocmirea unei liste de invitati. Iar, in contextul pandemic actual, ar fi indicat sa iei in calcul un numar cat mai redus de invitati, astfel incat sa puteti pastra o anumita distanta. Chama familia si prietenii apropiati, sau chiar cativa dintre vecini, daca vrei sa ii cunosti mai bine. Dupa ce te-ai decis asupra numarului de invitati, anunta-le ora si data la care va avea loc petrecerea, oferindu-le si detalii cu privire la zona in care te-ai mutat. De asemenea, ii poti ruga sa confirme prezenta, cu minimum cateva zile inainte. Astfel, vei sti exact la ce numar de persoane sa te astepti, lucru care iti va usura, semnificativ, eforturile de organizare.

Ce masuri de protectie poti lua in calcul?

Fiind vorba despre o petrecere organizata pe timp de pandemie, ar fi bine sa le asiguri invitatilor tai anumite masuri de protectie. Spune-le, inca de la inceput, cate persoane vor fi invitate si care sunt acestea. Ar fi indicat sa inviti oameni care se cunosc intre ei si care se simt confortabil unii in prezenta celorlalti. De asemenea, este necesar ii incurajezi sa se spele pe maini cat mai des si sa le oferi cateva sticle cu dezinfectant, pe care sa le aiba la indemana in timpul petrecerii. Iar, daca anumiti invitati vor dori sa poarte masca, nu ar trebui sa te simti ofensat.

Asigura mancare delicioasa pentru invitatii tai

Dupa ce ai terminat cu lista de invitati, va trebui sa te gandesti la gustarile pe care le vei pregati. In general, pentru o petrecere de casa noua, sunt ideale preparatele care pot fi consumate usor si rapid. De exemplu, poti pregati frigarui cu mozzarella si rosii cherry, gustari cu branzeturi si struguri, minitarte cu icre, ciuperci sau spanac, si multe alte delicii, care pot fi mancate usor, fara tacamuri si alte ustensile. Iar, daca nu ai timp sa gatesti, poti apela oricand la aplicatia Food Panda, care se ocupa cu livrarea la domiciliu in orice zona a municipiului Bacau, dar si in alte orase mari din Romania-Constanta, Cluj, Timisoara sau Bucuresti. Poti comanda pizza, sushi, aripioare de pui si cartofi prajiti, burgeri sau quesadillas. De asemenea, nu uita sa ii intrebi pe invitati daca au alergii sau restrictii alimentare. Unii dintre ei pot fi vegani, ovo-lacto-vegetarieni sau pot avea intoleranta la gluten si lactoza. Daca exista astfel de cazuri, comanda gustari speciale si pentru ei.

Creeaza o atmosfera placuta

De la o petrecere reusita nu pot lipsi cocktailurile, asa ca, iti poti surprinde invitatii cu cateva bauturi inedite. Poti alege un meniu simplu, cu sucuri si cateva sticle de vin, bere sau whiskey, sau poti organiza un stand de cocktailuri, unde fiecare isi poate pregati propria bautura delicioasa.Pentru o atmosfera cat mai placuta, pregateste un playlist bun, care sa cuprinda muzica pentru toate gusturile. Incearca sa alegi genuri si ritmuri variate. Incepe cu piese cu un tempo mediu, fara versuri, la un volum mic. In general, acest fundal sonor este perfect pentru primirea invitatilor si pentru socializarea de la inceputul unei petreceri. Asigura-te ca incluzi in playlistul de petrecere o gama cat mai variata de melodii, selectandu-le atat pe cele mai noi, cat si pe cele clasice. Ajusteaza muzica in functie de atmosfera si de starea invitatilor.

Pregateste o lista de activitati

Daca vrei sa animi putin atmosfera de la petrecere, poti planifica diverse activitati, precum jocurile de societate sau poti organiza o sesiune de karaoke la tine acasa. Cu siguranta, aceste activitati ii vor incanta pe invitatii tai, care se vor distra pe tot parcursul serii.

Asadar, acestea sunt principalele aspecte de care trebuie sa tii cont, daca vrei sa organizezi o petrecere de casa noua, pe timp de pandemie. Iar, inainte ca invitatii tai sa ajunga, nu uita sa verifici toate detaliile. Vezi daca ai suficiente scaune, servetele, farfurii, pahare si alte ustensile utile. De asemenea, asigura-te ca mancarea va ajunge la timp si ca bautura este pregatita. Daca ai bifat, deja, toate aceste detalii, te vei bucura de cea mai tare petrecere.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Bucatarie

SET BUCATARIE MASA MBS-2 CU 4 SCAUNE

Pret: 952,00 LEI 576,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!