10 noi spalatoare cu presiune in gama STIHL

in Recomandari

STIHL isi reinnoieste gama de spalatoare cu presiune cu 10 noi modele pentru toate categoriile de utilizatori, atat din zona casnica, dar si din sectorul profesional. Pentru STIHL este cel mai mare upgrade de gama din ultimii ani. Noile modele sunt mai compacte, unele au greutate mai mica, putere de lucru crescuta, dar si debite mai mari de apa in timpul functionarii.

Spalatoare cu presiune STIHL

Cel mai mic dintre noile utiliaje lansate in Romania, RE90 are o greutate de doar 9.8 kg si reuseste sa genereze o presiune de lucru de 100 de bari, putand furniza un debit de 520 l/h. Lungimea cablului de alimentare este de 5m, iar cea a furtunului de inalta presiune de 6 m.

Spalatorul RE 90 este conceput pentru folosirea in gospodarie pentru curatarea teraselor, aleilor, a mobilierului de gradina si, mai ales, pentru orice tip de autoturism. Pentru aceasta operatiune echipamentul mai are in dotare un set de pulverizare a detergentului cu flacon cu presiune reglabila.

Spalatoarele cu presiune au devenit echipamente din ce in ce mai intalnite in gospodariile romanilor, in ultimii ani, mai ales odata cu dezvoltarea sectorului rezidential. Aceste utilaje incep sa devina la fel populare ca aspiratoarele sau masinile de spalat, avand in vedere ca piata inregistreaza cresteri consistente de pana la 20% pe an.

Pentru utililzatorii de acasa STIHL vine cu cateva sfaturi care trebuie luate in considerare la folosirea oricarui aparat cu presiune. Astfel prima informatie legata de siguranta in utilizare se refera la persoanele neimplicate, copiii si animalele, care trebuie tinute la distanta de zona de lucru. Curatatorul cu inalta presiune nu se va lasa nesupravegheat in curte, iar parintii trebuie sa se asigure de faptul ca nu este posibila joaca copiilor cu dispozitivul dupa utilizare. In timpul lucrului, pe vreme ploioasa sau intr-un mediu umed, exista pericol de electrocutare, asa ca este interzisa folosirea echipamentului in astfel de conditii. La fiecare spalare este important ca utilizatorul sa poarte o incaltaminte adecvata pentru a nu aluneca pe suprafata umeda care se formeaza. In plus, este bine de stiut ca in momentul lucrului se pot forma aerosoli care, odata inhalati, pot determina reactii alergice. In aceste conditii, ar fi utila purtarea unei masti in timpul utilizarii din clasa de protectie FFP2.

Despre compania STIHL

Cifrele oficiale comunicate de companie arata o crestere a business-ului mondial de 4%, in 2019, atingand 3.93 miliarde de euro. Produsele STIHL pot fi achizitionate doar din reteaua de magazine autorizate, care la nivel mondial sunt administrate de nu mai putin de 53.000 de dealeri. STIHL Romania este o companie detinuta 100% de firma mama si a fost infiintata in 1997. Compania mama a fost infiintata in 1926 de Andreas Stihl.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!