Cat de mult conteaza halatele de baie pentru clientii unui hotel?

in Recomandari

Dupa o zi lunga, pline de plimbari si experiente inedite, turistii ajung in camera de hotel si se relaxeaza cu o baie fierbinte. La iesirea din baie vor folosi prosoape si halatele de baie.

Halate baie hoteluri

La iesirea din baie vor folosi prosoape si halatele de baie. Daca prosoapele sunt folosite pentru a scapa de excesul de apa ramas pe corp, halatele ne vor tine de cald si ne vor ajuta sa ne simtim excelent dupa o baie fierbinte. Si ce poate fi mai placut decat privitul la televizor sau la calculator, intr-un halat de baie pufos, dupa o baie fierbinte?

Halatele de baie pe care le gasim in camerele de hotel sunt foarte importante pentru fiecare client in parte. Albe sau in culorile impuse de brandul hotelului, halatele de baie fac parte din accesoriile standar din orice camera de hotel. Sunt anumite standarde pe care trebuie sa le indeplineasca aceste halate pentru baie din hotel, nu orice fel de halate ajung in camera clientului.

Sunt preferate halatele din bumbac 100%, cele turcesti sunt excelente, halatele moi si placute la atingere, cu marimi apropiate de cele purtate in mod obisnuit de turistii care se cazeaza la hotel. Groase sau subtiri, halatele pentru baie de la hoteluri sunt superabsorbante, se usuca rapid, se igienizeaza foarte bine la temperaturi mari si nu isi pierd culoarea, daca sunt deja colorate, chiar si dupa cateva spalari succesive.

Halatul de baie din bumbac este hipoalergenic, cei care sunt alergici nu vor avea probleme in folosirea sa, se poate personaliza in functie de caracteristicile brandului pentru a arata cat mai bine si a se asorta cu restul lenjeriei din camere. Halatele se vor inlocui dupa fiecare utilizare, vor fi spalate si calcate, unde e cazul, se vor pune din nou in camere altele noi si gata de folosire.

Cat de mult conteaza aceste halate de baie hoteliere pentru clientii unei unitati de cazare?

Foarte mult. Poti sa iti dai seama imediat, dintr-o privire, daca serviciile sunt de calitate, daca sunt schimbate si curatate cum trebuie, daca sunt de calitate halatele. In plus, experienta va fi una neplacuta daca nu gasesti halate de caliate superioara si cu proprietati foarte bune, mai ales la hoteluri de cinci stele.

Nu conteaza in ce unitate de cazare te afli, este obligatoriu sa ai halate de baie in hotel, in camere, pentru a putea sa te odihnesti dupa dus sau baia fierbinte si sa fii mereu in siguranta.

Un lucru important este eficienta lor. Firmele producatoare care au investitii majore in linii de productie pot sa ofere cele mai bune halate, un raport calitate-pret bun. Asa hotelierii au la dispozitie halatele perfecte pentru clienti si toata lumea va fi multumita.

Clientii pot sa aleaga sa nu mai revina la hotel daca nu gasesc halate foarte simplu de folosit si placute la atingere, supearbsorbante. Pierzi clienti, ai si review-uri slabe daca nu stii ce fel de halate sa cumperi de la firme cu experienta de pe piata.

Halatul, simplu si banal cum este, poate face diferenta intre un hotel care isi respecta clientii si care cauta sa faca tot ce poate pentru ca fiecare sa aiba o experienta excelenta si unul care nu reuseste sa multumeasca deloc clientii cazati. Companiile care produc halatele, de exemplu firma Alpaca's, stiu foarte bine cat de exigenti sunt clientii si pot sa puna la punct articole de foarte buna calitate pentru a ajuta hotelierii sa isi mentina clientii si sa ii vada din nou in unitatea de cazare.

Cu cat vom da mai mult pe halate de calitate pentru baie, cu atat vom avea si sanse mai mari sa primim multumiri din partea clientilor si sa avem de fiecare data servicii ireprosabile si apreciate. Halatele de baie sunt poate cea mai simpla metoda prin care putem demonstra, impreuna cu lenjeria din camere, ca nu ne este indiferent confortul clientilor odata ce au ajuns in camere si ca vrem sa se simta cat mai bine la noi in hotel.

Oferte sunt suficiente in on-line, avem si multe magazine care ofera reduceri bune, dar si cele mai noi tipuri de halate superabsorbante pentru experiente excelente. E suficient sa cautam si sa comparam ofertele pentru a avea de fiecare data halate de baie pentru uz hotelier de la cele mai bune firme si cu cele mai bune caracteristici.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!