O baie spatioasa amenajata cu stil

in Decoratiuni

Se pare ca exista doua tipuri de oameni: unii sunt mai atasati de cabina de dus Radaway si altii de cada freestanding. Indiferent daca acest lucru este adevarat sau nu, totusi, in majoritatea cazurilor, am dori sa ne putem bucura de optiuni de amenajare a teritoriului, care includ o cada de baie si o cabina de dus. Si aceasta este o alegere complet justificata, atunci cand o persoana are suficient spatiu pentru a instala aceste doua obiecte sanitare in interiorul baii.

Exista multe optiuni pentru combinarea acestor doua elemente, chiar si atunci cand exista doar o zona limitata. Baia de lux, adesea decorata cu pereti stralucitori, este un loc confortabil care trebuie sa includa o cada freestanding si o cabina de dus Radaway. Intr-una dintre versiunile sale moderne, acest tip de decor combina cele mai bune traditii de minimalism si lux.

Amenajare baie spatioasa

Cada de dus Radaway

Dusul este una dintre acele inventii antice de care oamenii continua sa se bucure exclusiv in epoca moderna. Cu o existenta care dateaza de mii de ani, acest element al baii nu a fost niciodata inlocuit cu o alta tehnologie. De fapt, dusurile moderne, asa cum este cabina de dus Radaway, nu sunt foarte diferite de cele folosite de grecii si romanii antici, cu exceptia faptului ca astazi exista un sistem de instalatii sanitare mai complex care este protejat in interiorul casei. Si intrucat dusul nu este pregatit sa paraseasca casele si apartamentele, fiind necesare inca, exista multe idei de amenajare a baii cu o cabina de dus si o cada de baie, mai elegante si mai adaptate stilului de viata modern.

Aici ai putea fi interesat de cada freestanding care se amplaseaza insular si cabina de dus Radaway care se amplaseaza pe coltul unei bai. Desigur, cabina de dus Radaway este o optiune pentru spatiile mici, iar cada freestanding poate coexista intr-o zona comuna, doar in baile de dimensiuni mari. Cabina de dus este o solutie care are doua aspecte utilitare: economiseste spatiul si protejeaza suprafetele de pulverizarea apei, mai mult decat alte obiecte sanitare.

Transforma spatiul ingust intr-o baie spatioasa

Cand decizi sa transformi un spatiu ingust intr-o baie mai spatioasa, te confrunti imediat cu intrebarea cum sa amplasezi atat o cada de baie, cat si o cabina de dus. Cel mai firesc raspuns este sa profiti de cel mai indepartat punct al baii pentru a instala cabina de dus si apoi sa organizezi restul in functie de locul ramas disponibil. Cand ai o baie mare, ai mai multa libertate in distribuirea mobilierului si a obiectelor sanitare. Pe cat de spectaculoase sunt aceste idei de baie, nu sunt intotdeauna usor de amplasat in baile mici. In cele din urma, cabina de dus Radaway, este sinonima cu relaxarea extrema, atat de mult incat, nici nu necesita decor rafinat.

Daca apartamentul tau are doua bai separate, poti sa faci baia mai spatioasa, iar una dintre posibilitatile de extindere, este combinarea celor doua incaperi. Pentru a realiza acest lucru, este necesar sa indepartezi peretele despartitor de tencuiala care separa baia de toaleta, precum si sa inchizi una dintre usi. Cu toate acestea, multi cred ca a combina doua elemente sanitare diferite, este neigienic si resping aceasta optiune. Dar, daca totusi ai ales aceasta optiune, sugerabil este sa te familiarizezi cu cada freestanding si cabina de dus Radaway, pentru proiectarea unei bai combinate.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!