Tabla prefaltuita cu sistem click - solutia optima pentru acoperisul tau

in Constructii

Cunoscuta si sub denumirea de panou pentru acoperis, tabla prefaltuita se potriveste atat pentru un acoperis inclinat, cat si pentru un acoperis plan. Daca doresti ca acoperisul casei tale sa se deosebeasca intr-un mod placut fata de cel al vecinilor, ei bine... tabla faltuita poate schimba radical aspectul casei tale.

Este materialul ideal pentru un acoperis ultra-modern! Si nu are doar un aspect placut, acest model de tabla este printre invelitorile metalice cele mai rezistente de pe piata si se monteaza simplu, printr-un sistem Click. Sistemul de prindere este inovativ si face ca montajul acoperisului sa fie foarte simplu, iar timpul de montare mult mai scurt.

Acoperis tabla prefaltuita

Tabla prefaltuita cu sistem click - ce este si pentru ce se foloseste?

Tabla prefaltuita este confectionata dintr-un material care face fata si celor mai exigente cerinte cand vine vorba de rezistenta.

Din punct de vedere estetic, tabla prefaltuita poate avea un aspect lucios sau mat, dar si o gama variata de culori. Se poata aplica chiar si pe peretii exteriori pentru un aspect original. Ca si material, este realizata de cele mai multe ori din otel zincat, acoperita cu vopsea poliesterica. Un alt material din care poate fi realizata tabla prefaltuita, este cuprul; insa aceast este mai scumpa.

Pentru tabla prefaltuita exista doua modalitati de montare:

1. Cu ajutorul suruburilor

2. Cu ajutorul clemelor de inox

Acoperis tabla prefaltuita

Diferenta dintre tabla prefaltuita cu sistem click si tabla cutata

  • Principala diferenta dintre tabla faltuita si tabla cutata este forma si criteriile de montare. Panta minima, la care se poate monta tabla prefaltuita este de 8 grade, iar panta minima pentru tabla cutata este de 10 grade.
  • Tabla cutata este destul de rigida si mai greu de manevrat, in timp ce tabla faltuita este maleabila fiind mai usor de montat, cu o greutate mai mica, dar rezistenta.
  • Tabla prefaltuita este plana, in timp ce tabla cutata prezinta cute de-a lungul tablei, mai inalte sau mai mici, in functie de necesitate. Onduleurile tablei cutate sunt fabricate la distante egale si pe langa rolul estetic, au si un rol practic in special pentru casele din zonele montane. Aceste cute ajuta la rigiditatea tablei.

In orasele cu temperaturi scazute si mai ales cu multa zapada din Romania cum ar fi: Suceava, Oradea, Brasov, Intorsura Buzaului, Vatra Dornei, Bistrita Nasaud, Miercurea Ciuc, Satu-Mare sunt recomandate acoperisurile abrupte potrivite pentru zapada.

Tabla prefaltuita sau tabla cutata

Tabla faltuita vs.Tabla cutata

Avantaje tabla prefaltuita!

#Rezistenta

Acoperisurile din tabla prefaltuita sunt in primul rand foarte Rezistente. Ele au o durabilitate de minim 20 de ani. Nu se desprind din cauza furtunilor, iar in prezent reprezinta unul din cele mai sigure sisteme de invelitori.

#Maleabila

Din punct de vedere al montajului, un avantaj practic al tablelor faltuite este faptul ca sunt foarte Maleabile si pot imbraca constructii de diferite forme. Sunt potrivite pentru locuintele vechi, dar in acelasi timp pot fi folosite si pentru acoperirea vilelor moderne.

Din acest motiv, se folosesc foarte des si pentru renovarea cladirilor de patrimoniu sau pentru constructiile recent finalizate.

In plus, indiferent de suprafata acoperisului sau de mediul in care exista locuinta, tablele faltuite constituie o varianta de acoperire excelenta.

#Sistem de montare Click

Sistemul de montare prin clipsare. Se monteaza simplu, fixandu-se la final cu suruburi autofiletante. Panoul este ingust, iar daca este debitata din fabrica la dimensiunea necesara, nu vei pierde material, tabla faltuita fiind aplicata exact pe suprafata acoperisului tau.

Tabla faltuita Retro Panel Bilka

Tabla faltuita Retro Panel Bilka

Cumpara tabla prefaltuita pentru acoperisul casei tale - Vezi cum si de unde!

Exista mai multe tipuri de tabla prefaltuita. Diferenta consta in detalii si finisaj. Va prezentam cele mai noi modele de tabla faltuita din domeniu:

Tabla faltuita de la Impro, Lambada 2.0 include o acoperire denumita Cover Cap, ce impiedica patrunderea zapezii si apei in interiorul locuintei. Include o microprofilare de-a lungul tablei, ceea ce impiedica realizarea cutelor. In zona streasinei, tabla faltuita Lambada 2.0 ascunde marginea taiata, astfel incat nu mai este nevoie de suruburi in procesul de montare.

Tabla Faltuita de la Bilka denumita si Retropanel, este realizata din otel, fiind zincata pe ambele parti (strat de zinc 225 g/mp) disponibila fiind in 21 Ral-uri de culoare. Include preprofilare longitudinala, pentru cresterea rigiditatii si rezistentei. Grosimea tablei variaza intre 0,45mm si 0,6mm. Panourile de tabla pot fi livrate cu lungimi de pana la 8 ml, iar garantia ajunge pana la 50-60 de ani.

Panourile de tabla prefaltuita de la Viking Pruszinski are o latime de 510 mm cu o grosime de 0,50 mm, avand in acelasi timp straturi anticorozive (poliester lucios - gr. 25 μm poliester mat - gr. 35 μm poliuretan - gr. 50 μm).

Daca iti doresti un acoperios plan, Wetterbest prezinta panoul de tabla Click Mat cu prindere ascunsa. Wetterbest Click Mat 0,5 mm este realizat din otel galvanizat prevopsit la cald, iar lungimea panourilor este intre 800 si 6000 mm si o grosime pana la 0,6mm.

Garantia oferita este de 30 de ani la coroziune, timp in care producatorul asigura cumparatorii si de mentinerea intacta a culorilor.

De ce sa cumperi tabla prefaltuita prin Vindem-ieftin.ro?

Daca esti indecis si nu stii ce tip de acoperis sa alegi, poti solicita consultanta specializata gratuita! Livrarea se realizeaza pe comanda, din fabrica la tine acasa.

Prin Vindem-ieftin.ro cumperi cu pana la 10-15% mai ieftin decat in depozitele sau hipermarketurile clasice, deoarece nu exista costuri extra de manipulare, stocare sau depozitare a produselor.

Vrei sa stii cat te costa acoperisul? Trimite o solicitare cu cantitatea necesara de materiale!

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!