Panouri decorative pentru finisarea peretilor

in Decoratiuni

Caramida arata excelent pe fatada unei cladiri, insa datorita dimensiunilor mici ale acesteia, montajul si finisarea unui perete cu caramida inseamna foarte multa munca. De aceea venim in intampinarea voastra cu o solutie mult mai eficienta de placare a peretilor cu ajutorul panourilor decorative de dimensiuni mari din caramida sau imitatie de piatra naturala!

Panouri decorative imitatie piatra si caramida

Panouri decorative pentru finisaje inteligente

Panourile decorative pentru pereti reprezinta o solutie ingenioasa de finisaj, care va permite sa schimbati intr-un mod simplu si elegant nu doar design-ul interior al unei incaperi cat si fatada exterioara a cladirii. Datorita materialelor de calitate ce intra in compozitia acestor panouri decorative, ele pot fi folosite intr-o gama foarte variata de finisaje: de la decorarea bailor, bucatariilor, dormitoarelor si living-urilor, pana la decorarea fatadelor exterioare si chiar si placarea pe exterior a halelor industriale.

Specialistii din domeniul constructiilor recomanda aceste panouri decorative tip piatra sau caramida deoarece au proprietati constructive extrem de bune, fiind foarte rezistente in fata intemperiilor si chiar si a focului, fiind o solutie foarte buna pentru realizarea unor pereti anti-incendiu.

Panou decorativ caramida

De ce sa alegi panouri decorative de dimensiuni mari?

Panourile decorative de dimensiuni mari ce imita piatra si caramida sunt un material universal, am putea spune, pentru decorarea interioara si exterioara a peretilor unei locuinte. Astfel de placi cu scop decorativ au inceput sa fie foarte apreciate de catre cumparatori datorita usurintei de montaj si mai ales vitezei de lucru datorate dimensiunilor mari ale panourilor - aproape 1 metru patrat pentru un singur panou. Va imaginati ce repede puteti finisa un perete interior cu ajutorul acestor panouri?

Haideti sa vedem si alte avantaje ale acestor placi decorative:

  • durata de viata lunga, producatorul garantand structura acestui finisaj peste 20 de ani daca este corect intretinut si montat;
  • capacitatea de a ascunde nereguli ale suprafetelor ce urmeaza a fi finisate;
  • greutate usoara, grosime mica, ceea ce va permite sa utilizati aceste panouri decorative nu doar pe pereti din beton, ci si pe pereti despartitori din gipscarton;
  • montaj rapid atat prin lipire cat si prin prindere mecanica cu holzsuruburi;
  • au un nivel ridicat de rezistenta la factori negativi, cum ar fi: umiditate crescuta, zgarieturi, ciuperci, mucegai si murdarie;
  • design si textura interesanta ce poate fi decorata in diverse nuante astfel incat sa se potriveasca cu orice gust.

Toate acestea permit utilizarea panourilor in spatii rezidentiale, camere de zi, birouri, cafenele, baruri, pub-uri si restaurante. Se combina intr-un mod miraculos cu alte materiale de finisaj, cum ar fi lemnul, permitandu-va sa aduceti note de bun gust in orice incapere in care le veti folosi.

Perete caramida

Asadar daca vreti sa va decorati peretii cu astfel de panouri decorative puteti oricand accesa Magazinul On-line de unde va puteti alege modelul dorit cu livrare in orice locatie din Romania.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!