Iti doresti o curte in tendinte? Iata cum s-o amenajezi pentru a-i da un aspect modern!

in Ghid Practic Gradina

Anul acesta specialistii in amenajarea curtilor si gradinilor recomanda granitul. 2020 s-a remarcat inca de la inceput printr-o fuziune a unor stiluri complet diferite atat in arhitectura cat si in alte domenii. Se apreciaza mai mult ca oricand minimalismul, dar au revenit in scena si tendintele anilor '90 cu ale lor culori stridente si elemente cheie care atrag atentia privitorului prin caracteristicile lor exotice.

Amenajare curte moderna

Sursa foto

De aceea, daca locuiesti la casa si iti doresti o curte la moda, in loc de traditionalul ciment, investeste in granit Peach Red Fiamat, un granit cu o nuanta aparte, rezistenta desavarsita si aspect in ton cu trendurile contemporante in materie de amenajari interioare si exterioare.

Ce caracteristici are granitul Peach Red Fiamat?

Principalele caracteristici ale granitului Peach Red Fiamat sunt grosimea placilor sale de cate 1.5 centimetri si lungimile laturilor de 60, respectiv 30 de centimetri, datorita carora se poate folosi pentru o acoperire rapida a zonelor exterioare. Din punct de vedere al compozitiei, granitul este o roca magmatica, provenita din adancurile pamantului, foarte rezistenta la actiunea factorilor exteriori si cu o duritate pe care expertii au plasat-o pe locul doi dupa diamant, datorita densitatii sale.

Cand doresti sa-ti amenajezi curtea cu granit sau sa creezi o alee in gradina folosind acest material, este simplu sa dai frau liber imaginatiei si sa te lasi purtat de intuitie deoarece indiferent de directia in care te indrepti, cu granit nu ai cum sa dai gres.

Care sunt avantajele granitului Peach Red Fiamat pentru curtea ta?

Lasand la o parte calitatile sale exceptionale din punct de vedere vizual, granitul ofera si o serie de avantaje practice pentru spatiul exterior unde este montat.

  • Rezistenta sporita

Utilizarea granitului se recomanda chiar si in regiunile cu ierni geroase. El are o rezistenta mare la inghet si nu se deterioreaza nici daca pe suprafata lui se foloseste sare pentru degivrare.

  • Intretinere facila

Granitul nu se murdareste usor si in plus, se poate curata cu apa prin utilizarea unui aparat de spalat cu presiune Nilfisk. Acest tip de dispozitiv stropeste placile de granit cu un debit mare de apa, lasandu-le perfect curate si fara urma de praf.

  • Niciun risc de alunecare

Granitul Peach Red Fiamat este antiderapant, motiv pentru care se recomanda utilizarea lui mai ales de catre familiile cu persoane in varsta sau copii mici, deoarece suprafata sa nu este deloc alunecoasa.

  • Pret convenabil

Granitul este mai ieftin decat multe alte materiale care pot fi utilizate pentru amenajarea curtii. In plus, durata sa de viata nu se compara cu a niciunui alt tip de roca naturala sau material sintetic.

  • Viata eterna

Granitul este una din cele mai vechi roci de pe pamant, iar faptul ca a fost folosita si pentru ridicarea piramidelor din Giza demonstreaza ca timpul nu-i este dusman, ci doar un vechi prieten alaturi de care a fost martora la multe. De aceea, daca folosesti granit pentru curtea ta, poti fi convins ca ai facut o investitie pe viata, de care cu siguranta se vor bucura si generatiile viitoare.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Bucatarie

MOBILA BUCATARIE CULOARE ROSIE

Pret: 2300,00 LEI 2057,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!