Cum amenajezi usor camera copilului tau - Galerie foto

in Recomandari

Camera copilului este spatiul frumoaselor amintiri ale copilariei. Aici, copilul se bucura de lucrurile marunte, se joaca si invata sa fie omul de maine. Primii 7 ani din viata lui sunt esentiali, iar camera este locul unde copilul petrece cel mai mult timp. De aceea, decorul camerei copilului joaca un rol important in dezvoltarea personalitatii lui.

 

 

Imagini camera copilului

 

Modelele de tapet decorativ te ajuta sa amenajezi camera copilului asa cum ti-ai dorit. Iata cateva elemente de care sa tii cont pentru decor.

 

1. Culoare, culoare, culoare...

 

Tapet colorat
Tapet colorat

 

Totul este despre culoare. Dar ce culoare este potrivita pentru camera copilului? Alegerea culorilor pentru camera micutului se face in functie de schema de culori si depinde de preferintele parintilor si, dupa caz, ale copilului. Specialistii recomanda utilizara nuantelor complementare pentru decor. Iata cateva colectii colorate de tapet care ar putea sa te inspire in decor: Tapet colorat.

 

2. Varsta si pasiunile copilului tau

 

Tapet modern
Tapet modern

 

Modele moderne de tapet te ajuta in alegerea unui decor potrivit pentru camera copilului tau. Indiferent de varsta copilului, colectiile de tapet modern se potrivesc perfect. Imbinarea a doua modele de tapet creeaza un ambient diferit si ofera incaperii personalitate. Ai posibilitatea de a alege tapetul cu model: geometric, simplu, cu dungi, cu influente digitale si cifre completandu-se perfect cu pasiunile micutului tau.

 

3. Tapet Decorativ cu Desenele Animate Favorite

 

Tapet cu desene animate
Tapet cu desene animate

 

Desenele animate? Sunt frumoasele amintiri ale copilariei. Prietenii Tom si Jerry, masinutele de la Formula 1 sau Winnie the Pooh se potrivesc perfect pentru peretii din camera copilului, dar mai ales pentru locul de joaca al acestuia. Iar cea mai simpla modalitate de amenajarea a unui astfel de spatiu este tapetul decorativ cu personajele indragite ale copilariei. Descopera colectia de tapet speciala pentru copilul tau, aici: Tapet cu desene animate.

 

De ce sa alegi tapetul pentru camera copilului tau?

 

  • Gasesti culori, modele diferite de tapet pentru orice stil doresti;

  • Este usor de intretinut asa ca micutul isi poate exprima creativitatea, inclusiv pe peretii camerei. Tapetul se curata usor cu o laveta umeda;

  • Durata de viata a tapetului este nelimitata. Vei opta sa il schimbi doar in cazul in care doresti sa redecorezi camera.

Tu cum te-ai gandit sa amenajezi camera copilului tau?

 

Si, pentru ca o imagine face cat o mie de cuvinte, te invitam sa te inspiri si din Galeria de imagini cu camere de copii si tineret.

Sursa: eMenatwork.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!