Oportunitati de investitii, lansari in exclusivitate si oferte imobiliare speciale!

in Targuri si expozitii

TNI: 8-10 mai 2020, Palatul Parlamentului

Marii jucatori din piata imobiliara romaneasca isi vor prezenta cele mai noi proiecte in cadrul editiei de primavara a Targului National Imobiliar TNI, ce are loc in perioada 8-10 mai, la Palatul Parlamentului. Cu aceasta ocazie, toti cei interesati de achizitii imobiliare au acces in cadrul TNI la peste 50.000 oferte si 390 de profesionisti in imobiliare, astfel incat sa ia cea mai buna decizie si sa realizeze investitia optima, la cel mai bun pret al pietei.

Targul National Imobiliar TNI 2020

Cu o experienta de 16 ani in organizarea de expozitii imobiliare, TNI este evenimentul de referinta pentru piata imobiliara din Romania, ce reuneste intr-un singur loc, timp de 3 zile: agentii imobiliare, dezvoltatori, institutii financiar-bancare, fonduri de investitii, institutii de asigurari, management imobiliar, industrii conexe, asociatii profesionale, investitori strategici si institutionali, precum si presa de specialitate.

TNI: Gama completa de oferte imobiliare

Cele mai cautate categorii de oferte imobiliare se regasesc la editia TNI din 8-10 mai: apartamente in centrul si nordul capitalei, locuinte ce se incadreaza in Programul Prima Casa, imobile PREMIUM ideale pentru locuit si inchiriat in Bucuresti, Constanta, Brasov, Valea Prahovei, Cluj si celelalte zone de interes ale tarii, proprietati de lux si case de vacanta. Nordul capitalei este in continuare foarte atractiv pentru achizitii imobiliare, mai ales ca atrage si foarte multi chiriasi, iar in cadrul targului imobiliar TNI vizitatorii gasesc foarte multe oferte imobiliare in aceasta zona.

Spre exemplu Black Oak Developer & Contractor prezinta la Targul National Imobiliar doua proiecte rezidentiale: Stegarului Boutique Apartments si Straulesti Apartments, ce au avantajele unei locatii excelente, compartimentari inteligente si finisaje de foarte buna calitate.

Cea mai mare agentie imobiliara din Bucuresti, Pro Capital Development, avand o experienta de 30 de ani, participa in cadrul targului imobiliar al primaverii cu un portofoliu impresionant de proprietati rezidentiale, comerciale si loturi de teren in capitala si judetul ILFOV, oferind in plus vizitatorilor TNI servicii de evaluare imobile, asigurari de locuinte, cadastru si intabulare, finantare directa, precum si consilierea gratuita.

HILS Pallady Apartments este un nou ansamblu rezidential plin de culoare, conectat la reteaua de transport a Bucurestiului, fiind amplasat la doar 50 de metri de statia de metrou Anghel Saligny, dar si langa statii de tramvai si autobuz. HILS Pallady Apartments va fi format din 12 blocuri, totalizand aproape 2.000 de apartamente cu preturi intre 42.000 euro si 91.000 euro.

Cel mai ambitios proiect al Metropolitan Developments, Crown Towers, va fi prezentat in premiera la TNI 2020. Conceptul de mixt-use din zona Herastrau, plasat pe segmentul ultra-premium, va avea 236 de apartamente, spatii de birouri, retail si agrement, va deveni un simbol al Bucurestiului si va crea un nou standard pe piata de lux din Romania.

TNI: Eveniment cu participare INTERNATIONALA!

Pentru ca Targul National Imobiliar TNI nu este doar cel mai mare eveniment de profil din Romania, ci si unul dintre cele mai relevante din Europa de Est, la eveniment participa profesionisti imobiliari din toata lumea.

"Continuand traditia inceputa anul trecut, TNI isi extinde cooperarea internationala in 2020. Pe langa Partenerul strategic NAR (National Association of REALTORS, SUA), TNI se va bucura de prezenta altor Asociatii si Federatii imobiliare din Europa. De asemenea, standurile targului vor promova proprietati din diverse tari, incluzand Bulgaria, Spania, Cipru, Grecia si altele. Vom continua initiativa Conferintelor TNI in zona dedicata special, cu numeroase prezentari de proiecte si produse imobiliare, pentru a completa experienta vizitatorilor si participantilor la aceasta manifestare de prestigiu in domeniul imobiliar romanesc." a declarat Dan A. Negulescu, REALTOR®, Residential Real Estate Agent, CIPS, TRC, SRS, CRS, ABR.

Cihanara Tourism & Investment, cea mai mare si prestigioasa agentie imobiliara din Ciprul de Nord, prezinta oportunitati de investitii, si este pregatita sa vina in intampinarea tuturor nevoilor si cerintelor potentialilor clientilor: de la organizarea unei excursii gratuite de vizionare a proprietatilor, pana la ghidarea clientilor in timpul inspectiei proprietatii in conformitate cu cerintele lor.

Prime Realty Marbella va prezenta in cadrul editiei de primavara a TNI proprietati imobiliare de lux situate in zona de sud a Spaniei, iar Kourtidis Group va propune romanilor sa investeasca in imobile amplasate in nordul Greciei.

Investitii ample in turismul romanesc, prezentate la TNI

Grupul de firme cu capital exclusiv romanesc Nordis Group va lua parte la evenimentul din luna mai, unde va intampina vizitatorii cu o modalitate de investitie inedita, hoteluri de 5 stele in care se pot cumpara camere. Aceste hoteluri sunt construite pentru a incuraja dezvoltarea turismului romanesc.

"Nordis Group crede cu tarie in potentialul turistic din Romania, iar primele destinatii de vacanta in care anuntam deja prezenta sunt litoralul Marii Negre, statiunea Mamaia si zona de munte, in statiunea Sinaia. Nordis Mamaia, va fi cel mai mare hotel de 5***** de pe litoralul Marii Negre, avand 640 de camere si cel mai mare SPA de la Marea Neagra, compus din piscina interioara si exterioara, sala de fitness, jacuzzi, aromaterapie, saune etc. In plus, cinematograful, ballroomul, galeria comerciala cu branduri de lux si doua restaurante te vor astepta cu portile deschise. Nordis Sinaia, va fi cel mai mare hotel de 5***** din celebra statiune montana. Fiind pozitionat in zona centrala, aproape de Cota 1.400 si de Gondola, hotelul va avea 240 de camere si va completa perfect peisajul natural, prin servicii, facilitati premium si cel mai mare SPA din zona montana." a marturisit Alina Enache, Marketing Manager Nordis Group.

Pentru a fi la curent cu toate stirile, noutatile si oportunitatile imobiliare te invitam sa descarci GRATUIT aplicatia de mobil TNI, ce este disponibila atat pentru Android, cat si pentru IOS.

Targul National Imobiliar TNI

Evenimentul de referinta al pietei imobiliare din Romania, Editia 8-10 mai 2020

Organizator: BDOBC Business Center

Parteneri Internationali: National Association of REALTORS® (NAR), Cihanara Tourism & Investment LTD, Prime Realty Marbella, Kourtidis Group

Parteneri: Pro Capital, Straulesti Apartments, Hils Pallady Apartments, Imobiliare.ro

Powered by Imopedia.ro;

Eveniment mediatizat cu sprijinul: HomeZZ.ro

Parteneri Media: Real Estate Magazine; Titirez.ro; Telegrama.ro, Casa si gradina; Agerpres; Mediafax; Curierul National; Bursa Constructiilor; Practic-Idei pentru casa, gradina si apartament; Arena Constructiilor; Jurnalul de Afaceri; Business Adviser; Ro-imobile.ro; Buzzu.ro; Business Point; Ziare.com; Wizmo.ro; Business 24; StirileImobiliare.ro; Casesigradini.ro; Magazinuldecase.ro; Rezidential.net; Anuntul.ro; TopEstate.ro; LaJumate.ro etc.

Sursa: Targul National Imobiliar

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!