GHID ESENTIAL: Elementele care alcatuiesc un garaj

in Ghid Practic Casa

De fiecare data cand o persoana construieste o casa pentru a locui impreuna cu familia, planul locuintei include si un garaj destinat adapostirii masinii si a uneltelor de diverse tipuri. Unul incorporat in imobil are extrem de multe avantaje, printre care si ferirea autovehiculului de ploaie si inghet.

Imagine garaj

Sursa foto: unsplash.com

Astfel, daca te numeri printre persoanele care detin un garaj, trebuie sa stii ca exista numeroase elemente care trebuie sa faca parte din amenajarea acestui spatiu, pentru a fi complet utilat.

Iata care sunt elementele esentiale ale unui garaj:

  • Usa interioara spre casa

    Un garaj complet trebuie neaparat sa detina o usa care sa desparta interiorul casei de spatiul destinat depozitarii masinii. Prin intermediul acesteia, nu va mai trebui sa mergi iarna prin ger si ninsoare pana in interiorul locuintei. Tine cont de acest aspect, deoarece este extrem de important, pentru ca ofera tot confortul de care ai nevoie pentru un trai frumos si linistitor.

  • Usa de tip rulou

    O usa de garaj de tip rulou reprezinta un element indispensabil, pe care trebuie sa-l detii fara doar si poate. Acest tip de usa este eleganta, se afla in tendinte in materie de design si este folosita tot mai des de proprietarii de case. In plus, acest element este recomandat de toti designerii de interior, mai ales persoanelor care isi doresc case moderne si frumoase din toate punctele de vedere.

  • Imagine garaj

    Sursa foto: pexels.com

  • Plafoniera

    Chiar daca te gandesti ca in garaj depozitezi doar masina, trebuie sa stii ca este foarte important sa luminezi corect si complet camera, pentru serile in care ajungi tarziu acasa. Este indicat sa folosesti plafoniere lipite de tavan, care nu te incomodeaza cu nimic si lumineaza in totalitate incaperea. Exista numeroase modele existente pe piata, insa este indicat sa vezi pe site ce varianta se potriveste cel mai bine garajului casei tale.

  • Rafturi

    De obicei, barbatii sunt pasionati de masini si adora sa-si petreaca timpul in preajma acestora. Din cauza faptului ca reprezentantii sexului masculin sunt adesea neatenti si dezordonati, dupa o anumita perioada de timp, garajul tinde sa capete un aspect neingrijit, dat de multimea lucrurilor ticsite in mod haotic. Pentru a evita acest lucru, este foarte important ca aici sa se regaseasca cateva rafturi suspendate, pe care sa se depoziteze obiectele uzuale.

  • Lavoar

    Este esential ca in garajul casei tale sa se regaseasca un lavoar mic, destinat ingrijirii mainilor, deoarece barba?ilor le place sa repare la masina chiar si cele mai mici defec?iuni. Poti adauga langa chiuveta si un stander de prosoape, pentru ca spalatul pe maini sa fie facut ca la carte.

In concluzie, nu rata niciunul dintre elementele enumerate mai sus, daca iti doresti un garaj invidiat de catre toti vecinii si prietenii. In plus, trebuie sa stii ca acesta nu trebuie sa fie manageriat doar de catre barbati, ci si de femei, deoarece acestea sunt persoane organizate, care iubesc ordinea si curatenia, lucru extrem de benefic pentru ingrijirea spatiului destinat adapostirii autovehiculului.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!