Mobilier de bucatarie la comanda: afla cei 6 pasi de urmat pentru a obtine bucataria perfecta

in Recomandari

Bucataria este, de obicei, cel mai intim si primitor spatiu din casa noastra. Dar pentru a putea sa traiti in ea cat mai bine, noi trebuie sa o proiectam in functie de nevoile voastre.

Sfatul nostru este ca atunci cand alegeti mobilier de bucatarie la comanda sa urmati indicatiile profesionistilor din domeniu, care sunt mai experimentati decat voi si numai atunci ei vor putea crea bucataria potrivita pentru voi.

Mobilier de bucatarie la comanda

Este la fel ca la pregatirea unui tort: reteta de baza este fundamentala, dar adesea tocmai ingredientul secret adaugat de acesti experti va face diferenta si va determina ca desertul vostru sa fie unic. Va invitam sa considerati aceasta articol de idei drept o "reteta perfecta" pentru mobilierul de bucatarie la comanda, care abunda in sfaturi experte si cu toate etapele necesare de a crea bucataria perfecta, fara sa uitati ca pentru a o transforma in bucataria visurilor voastre, va fi necesar sa adaugati ingredientul secret: pasiunea noastra!

1. Definiti un buget

Primul pas, atunci cand se proiecteaza mobilier de bucatarie la comanda este de a stabili bugetul. Nu conteaza cat de mare este suma pe care o aveti la dispozitie, ci cum intentionati sa o folositi. Chiar si atunci cand veti pregati un fel de mancare gourmet, cantitatea nu este la fel de importanta ca gustul si prezentarea. Aceasta ar explica faptul ca putem avea o bucatarie eficienta chiar si cu un buget limitat: cel mai important este sa ne concentram pe simplitate si sa decideti inca de la inceput ce parte din suma globala va fi alocata mobilierului, ce valoare pentru echipament electrocasnic si cat pentru accesorii.

2. Proiectare mobilier de bucatarie la comanda

Ar putea fi greu de crezut, dar mai multe studii stiintifice au aratat ca prezentarea felurilor de mancare poate influenta perceptia gustului. Deoarece vederea este unul dintre simturile care interactioneaza probabil mai bine cu sfera noastra emotionala. Din acest motiv, prin urmare, aspectul si configuratia mobilierului de bucatarie la comanda poate influenta modul nostru de a trai in bucatarie, dar si emotiile noastre. Inainte de a alege designul final, sfatul nostru este sa incercati sa va ganditi la posibilele solutii alternative, creand eventual unele schite, cu privire la pozitia diferitelor elemente de mobilier si accesorii. De exemplu, daca bucataria este mica, este mai bine sa optati pentru un aranjament in forma de U, pentru a utiliza spatiul central. Daca, in schimb, dispuneti de mai mult spatiu, am putea alege o compozitie pe colt sau in L, poate chiar si cu o insula.

3. Alegerea culorii potrivite pentru mobilier de bucatarie la comanda

Culorile au marea putere de a ne alimenta emotiile si chiar de a provoca schimbari reale de dispozitie, mai ales in bucatarie, care este, de obicei, cel mai trait spatiu al casei. De aceea este important ca pentru mobilierul de bucatarie la comanda sa alegeti cu atentie culorile si nuantele. Culorile calde, de exemplu, pot stimula pofta de mancare mai mult decat altele. Pentru a crea o atmosfera relaxanta, puteti alege o baza de nuante neutre si apoi sa folositi culori luminoase pentru o atingere finala. si daca sunteti in cautarea unei solutii elegante si rafinate, culoarea maro este alegerea perfecta.

4. Optimizati spatiul disponibil

Ordinea in bucatarie nu inseamna absenta haosului, ci pur si simplu organizare, pentru a avea totul la indemana. Din acest motiv, solutia perfecta pentru mobilier de bucatarie la comanda trebuie sa includa un sistem de mobilier si rafturi care sa permita organizarea judicioasa si optimizarea spatiului. De exemplu, profitati de un colt neutilizat al peretelui cu un corp de colt cu rafturi extractibile complet, pentru a obtine spatiu de depozitare suplimentar.
Si daca dimensiunile spatiului permit acest lucru, solutia ideala ar fi sa aveti un corp separat de mobilier pentru a organiza camara si corpuri suspendate sau baze cu sertare pentru a depozita vesela.

5. in alegerea mobilierului de bucatarie la comanda nu neglijati blatul de lucru, hota si semineul

S-ar putea sa nu para importante, doar mici detalii, dar in realitate blatul de lucru, hota si, daca exista, semineul, sunt elementele care definesc bucataria voastra. De exemplu, intr-o bucatarie clasica, o hota de tip semineu poate avea un impact vizual si estetic definitoriu, sau intr-o bucatarie moderna o hota insulara cu lumina integrata poate suplini cu succes corpurile de iluminat cu montaj pe plafon.
in special, trebuie acordata atentie alegerii materialelor noi, tehnologice, usor de curatat si rezistente la caldura si umiditate, evitand astfel lemnul.

6. Detaliile finale!

Intr-o bucatarie, accesoriile, decoratiunile si vesela sunt la fel de importante ca si proiectul pentru mobilierul de bucatarie la comanda. Bucataria este, de fapt, mediul casei care poate ne exprima cel mai bine modul de a fi si pentru aceasta este important sa adaugam o nota personala, care sa vorbeasca despre noi, despre gusturile noastre, despre stilul nostru. La fel ca atunci cand preparati un fel de mancare, adaugati un ingredient care nu este indicat in reteta, pentru a da un gust special preparatului. Prin urmare, daca doriti o bucatarie cu adevarat unica, va trebui sa aveti grija si la cele mai mici detalii, cum ar fi vasele, perdelele, containerele expuse pe rafturi, decoratiunile sau chiar manerele corpurilor de mobilier de bucatarie la comanda: in toate aceste detalii va veti putea rasfata si exprima toata creativitatea voastra!

Acum ca sunteti pregatiti sa incepeti procesul de achizitie al noii bucatarii, va asteptam la showroom-ul nostru sa descoperiti mobilier de bucatarie la comanda 100% Made in Italy in diferite finisaje si configuratii iar noi va vom oferim consiliere profesionala si proiectare 3D gratuita.

Showroom myKitchen | Bucatarii cu personalitate Bd. Ferdinand I nr. 70, Sector 2 | info@mykitchen.ro | 0749 032 522

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!