Ce diferentiaza o baterie de dus de oricare alta? Informatii esentiale pentru cumparatori

in Recomandari

A sosit momentul sa achizitionezi o noua baterie de dus? Daca cea veche deja nu mai functioneaza corespunzator, atunci asigura-te ca noua investitie va fi una de care te vei bucura pe termen lung. Cum vei putea face acest lucru? Simplu! Avand de partea ta cateva informatii esentiale despre o baterie de dus pentru orice cumparator care "si-a facut temele".

Baterie de dus

Domeniul instalatiilor si al obiectelor sanitare nu este unul accesibil oricui, dar chiar si fara cunostinte in domeniu, poti face o alegere inspirata in orice moment. Tine cont de cateva sfaturi si iti vei putea da seama ce are o anumita baterie de dus si nu are alta, de ce este inspirat sa faci o anumita alegere si nu alta, de ce sa optezi pentru anumite magazine si nu pentru altele, si asa mai departe.

Cum ar trebui sa alegi o baterie de dus?

Pentru a alege o baterie de dus, nu ai nevoie de expertiza unui colectiv de instalatori. Poti sa iti asumi chiar tu decizia de achizitie, daca ai de partea ta informatiile corecte, dar si un scurt ghid care sa iti fie aproape. Un astfel de ghid trebuie sa contina doar cele mai importante criterii, dupa care sa te orientezi, precum:

  • tipul de baterie de dus

    Poti opta pentru o baterie de dus incastrata, cu termostat sau standard. Fiecare dintre cele trei optiuni dicteaza, de fapt, nivelul tau de confort, dar si asteptarile pe care le ai si stilul de amenajare al baii tale.

  • tipul de cartus

    Atunci cand alegi o baterie de dus dupa tipul de cartus, ia in considerare recomandarea expertilor, in acelasi timp cu popularitatea unui anumit tip de produs. Se recomanda o baterie de dus cu cartus ceramic.

  • materialul de fabricatie al bateriei

    Cand vine vorba despre materialul de fabricatie, ai doua optiuni: o baterie de dus din plastic sau o baterie de dus din alama. Cea mai intalnita alegere este o baterie de dus din alama, un material super rezistent.

  • culoare si design

    Desi aparent e un simplu detaliu, culoarea pe care o va avea viitoarea baterie de dus pe care o vei avea va impacta design-ul, per ansamblu, al baii tale. Culoarea joaca un rol determinant in ambianta unei bai. Poti alege intre alb si crom lucios, cel mai frecvent, cromul lucios fiind o alegere inspirata datorita ingrijirii usoare.

  • usurinta in curatare si ingrijire a bateriei de dus

    Atunci cand vorbim despre un mediu unde umiditatea persista, variatiile de temperatura sunt o constanta iar vaporii o prezenta frecventa, nu ramane decat sa acorzi o importanta extrem de mare procesului de curatare si de ingrijire al fiecarui produs din baie. Alama cu finisaj crom lucios este o decizie foarte buna.

Elementul diferentiator la o baterie de dus

Ce diferentiaza o baterie de dus de oricare alta? Urmatorul criteriu ce nu a fost adaugat inca pe lista de mai sus: tehnologiile moderne si inovative. O baterie de dus este cu adevarat o investitie remarcabila, atunci cand acest obiect se foloseste de cele mai avansate functionalitati. Da, este adevarat, vei putea gasi un asltfel de produs pe piata, semnat de renumitul producator Grohe, al carui gama de produse este unica.

Daca vrei sa beneficiezi si de oferte speciale pentru o baterie de dus Grohe, atunci acceseaza aici magazinul online baterii-lux.ro. Magazinul baterii-lux.ro este unul dintre cele mai populare din spatiul online.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!