Mobila de bucatarie pe colt: sfaturi pentru a obtine un design desavarsit

in Decoratiuni

Iti este teama ca peretii camerei tale care nu se incadreaza intr-un patrat ar putea sa nu fie potriviti pentru a gazdui mobila de bucatarie pe colt in mod corespunzator? Nicio problema: consultantii nostri de mobilier vor personaliza bucataria pentru a se adapta perfect la spatiul de destinatie.

Mobila de bucatarie pe colt

Camera ta are doi pereti complet liberi? Atunci mobila de bucatarie pe colt este fara indoiala exact ce se potriveste in cazul tau.

Aceasta compozitie de mobilier combina functionalitatea si gustul estetic, facand viata in bucatarie confortabila si, in acelasi timp, eleganta.

Farmecul mobilei de bucatarie pe colt

O bucatarie care reuseste sa-si exprime toata functionalitatea chiar si in cativa metri patrati: o solutie inteligenta si ergonomica pentru cei cu spatiu limitat. O compozitie care usureaza viata in bucatarie. Este solutia ideala daca in capul listei dvs. de prioritati se afla ordinea si organizarea si daca doriti sa aveti intotdeauna la indemana toate ustensilele de care aveti nevoie.

Datorita libertatii de personalizare a compozitiei de mobila de bucatarie de colt, puteti personaliza bucataria in conformitate cu dorintele si obiceiurile dvs., fara niciun fel de constrangere.

Depasirea limitelor structurale tipice ale colturilor devine ocazia de a va imbogati bucataria prin introducerea modulelor speciale de colt, cum ar fi camara extractibila, care rationalizeaza la maximum spatiile, facandu-le mult mai functionale, organizate si practice.

Mobila de bucatarie pe colt moderna: personalizata pentru stilul tau de viata

Designerii myKitchen sugereaza intotdeauna sa proiectati mobila de bucatarie pe colt luand in considerare obiceiurile de viata si nevoile dvs. prezente si eventual viitoare.

Exista multe variabile si numeroase posibilitati de alegere, atat functionale, cat si stilistice, pentru a defini estetica noii tale bucatarii pornind de la obiceiurile tale.

Prima problema de rezolvat in proiectarea este cu siguranta legata de pozitionarea plitei si chiuvetei. Variantele de proiectare pe care le puteti alege sunt, in esenta, doua: una include amplasarea chiuvetei si a plitei separat, pe cele doua laturi care alcatuiesc compozitia, iar cealalta amplasarea lor in linie, pe aceeasi latura a mobilei de bucatarie pe colt.

Proiectati mobila de bucatarie pe colt in jurul dvs.

Va place sa pregatiti mai multe lucruri in bucatarie in acelasi timp? Doriti sa aveti o statie de lucru cu totul la indemana, evitand miscarea de pendulare continua?

Atunci, apropierea celor doua laturi operationale este raspunsul potrivit la nevoile dvs. Amplasati chiuveta pe o parte si plita pe cealalta, folosind coltul ca punct central pentru operatiunile dvs.

Pozitionarea corecta a plitei si chiuvetei trebuie sa tina seama, in mod evident, de un spatiu suficient de mare in colt, pentru a permite utilizarea acestor doua zone principale ale bucatariei prin simple rotiri ale corpului cat si pentru a usura pregatirile si a face placuta experienta lucrului in bucatarie.

Va veti putea exprima toata creativitatea in bucatarie cu o simplitate extrema, minimizand acele miscari continue care, de obicei, creeaza haos.

O inspiratie de design

Pentru a reprezenta acest design, am ales o compozitie proiectata sa "se roteasca" in jurul tau.

Ne-am imaginat statia de lucru in mijlocul bucatariei, chiar langa colt.

In acelasi timp, designerii nostri au lasat blatul de lucru liber chiar si pe marginea celor doua laturi, pentru a permite placerea unei bucatarii "sociale". Fiecare element respecta principiul functionalitatii. Totul este pozitionat pentru a optimiza spatiul si miscarile in bucatarie.

O solutie foarte estetica, care in acelasi timp favorizeaza utilizarea bucatariei evitand limitele blocurilor operationale prea apropiate.

Mobila de bucatarie pe colt care urmeaza tiparele tale mentale

Iti place rationalitatea? Sa gatesti este pentru tine o secventa logica de operatii?

In acest caz, identificarea uneia dintre laturile noii tale bucatarii de colt ca fiind operationala va fi alegerea castigatoare pentru a "alinia" toate actiunile tale.

Pozitionarea in linie a chiuvetei, suprafetei de lucru si plitei vor replica exact ordinea diferitelor operatiuni din bucatarie.

Acest tip de solutie, pe langa usurarea pregatirii preparatelor, va va permite sa aveti libertate maxima in designul celei de-a doua parti a bucatariei, echipand-o si accesorizind-o asa cum va doriti.

Indiferent pentru care dintre multiplele configuratii de mobila de bucatarie pe colt veti opta, daca sunteti in cautarea unor profesionisti care sa va ajute sa proiectati noua voastra mobila de bucatarie pe colt, va asteptam la showroom sa descoperiti multitudinea noastra de solutii inteligente dar si materiale tehnologice de ultima generatie.

Contact

Showroom myKitchen | Bucatarii cu personalitate

Bd. Ferdinand I nr. 70, Sector 2 | info@mykitchen.ro | 0749 032 522

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!