Eleganta obtinuta cu o insula bucatarie moderna - avantaje si caracteristici

in Decoratiuni

Bucatariile cu o insula se bucura de un succes imens in ultimii ani: in domeniul designului interior se afla printre optiunile la moda, iar in bucatariile moderne apar din ce in ce mai des astfel de piese. De multe ori insula bucatarie este folosita pentru a crea un spatiu intre bucatarie si sufragerie, insa sunt folosite si in bucatariile de sine statatoare ceva mai mari, acolo unde exista spatiu pentru asa ceva si unde dorim sa crestem functionalitatea incaperii.

Insula bucatarie moderna

Caracteristici de baza a bucatariilor modern

Principala caracteristica a bucatariilor moderne este, bineinteles, insula, adica o piesa centrala libera pe toate laturile, care poate fi folosita pentru mai multe lucruri. Din cel mai functional punct de vedere, insula poate servi drept spatiu pentru a monta robinetul si plita, insa acest lucru nu este obligatoriu.

Insula este utilizata si ca suprafata de lucru, iar modurile in care poate fi folosita sunt practic nenumarate. Pe langa faptul ca eficientizeaza gatitul, prin spatiu mare de lucru si accesul usor la restul bucatariei, insula poate fi folosita si pentru a lua masa.

O bucatarie cu insula este un loc excelent pentru a avea invitati pe care vrem sa ii avem alaturi si in timp ce gatim, nu doar cat timp luam masa. In plus, ne putem supraveghea copiii mai bine in timp ce isi fac temele sau se joaca, insula fiind excelenta si pentru astfel de activitati.

In toate cazurile, caracteristica speciala a bucatariilor moderne este aceasta insula amplasata in centru. Bineinteles, pe langa aceasta vin restul pieselor de mobilier si electrocasnicelor. Este important ca electrocasnicele sa fie performante dar sa se si potriveasca ca aspect cu restul elementelor.

Avantajele si dezavantajele bucatariilor cu o insula

Bucatariile cu insula au multe avantaje, iar dezavantajele sunt foarte putine in realitate: in primul rand, datorita acestei solutii puteti avea spatiul liber pe care l-ati dorit mereu. De exemplu, daca bucataria este destul de mica si se invecineaza cu camera de zi, puteti inlatura peretele din mijloc si puteti pune o insula. In acest fel, veti putea obtine mai mult spatiu la nivel de dulapuri si suprafete de lucru, fara a va simti ingraditi de un mediu prea mic.

Un alt avantaj al bucatariilor cu o insula este impactul lor estetic. O insula bucatarie ofera un stil modern, lucru acceptat de toti designerii de spatii interioare. Insulele sunt si deosebit de functionale: daca aveti copii, de exemplu, ii puteti lasa sa se joace sau sa isi faca temele la aceasta insula, in timp ce gatiti, fara a-i pierde din vedere. Acest lucru este valabil si pentru oaspeti: puteti sa va pregatiti cina sau cafeaua si intre timp sa socializati cu acestia.

Referitor la implementarea propriu zisa, este recomandata contractarea unei firme specializate. Acesta va proiecta si apoi construi de la zero bucataria la nivel de interior. Acestia se vor asigura ca mobilierul este rezistent, modern si ca se potriveste la perfectie cu spatiul, si ca electrocasnicele sunt si ele in armonie cu restul elementelor din bucatarie.

Mobila italiana de calitate de la un furnizor autohton

MyKitchen are o experienta vasta in domeniul proiectarii si utilarii de bucatarii moderne. Specialistii MyKitchen consiliaza, furnizeaza si implementeaza astfel de bucatarii, unde insula bucatarie este elementul central. Site-ul MyKitchen.ro va informeaza in legatura cu principalele materiale si stiluri oferite, pentru a va convinge de calitatea si aspectul unei bucatarii realizate de aceasta echipa.

Daca v-ati convins, sectiunea de Contact de pe MyKitchen.ro va asteapta sa faceti primul pas in obtinerea unei bucatarii de vis!

Date contact

Telefon: 0749032522/ 0740315295

Email: info@mykitchen.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!