Cadoul perfect pentru copil. Mobilier de la Elvila cu 15% reducere de 1 iunie

in Recomandari

Copiii au nevoie de camere incapatoare, mobilate corespunzator, in care sa se simta confortabil, care sa ii inspire si sa le dea energia de care au nevoie.

Mobila pentru copii Elvila

Din acest motiv, parintii trebuie sa se implice atent in procesul de mobilare, pentru a le putea oferi celor mici piese de mobilier de buna calitate.

Indiferent de aspectul pe care il va avea camera copilului, trebuie intotdeauna o atentie la detalii. Elvila ofera atat mobila cu un aspect placut, cat si de inalta calitate. Mai mult decat atat, cu ocazia zilei copilului, poti beneficia de o super oferta de 15% la dormitoarele pentru copii.

Inainte de a achizitiona mobila perfecta pentru camera copilului, analizeaza atent situatia si adauga in cos doar ceea ce contribuie la buna dezvoltare a celui mic.

Importanta unui scaun bine realizat

In ziua de astazi, copiii petrec o mare parte a zilei pe scaunul de birou, pentru a-si face temele sau pentru a se juca pe calculator. Din acest motiv, scaunul trebuie sa fie unul confortabil, reglabil, cu un spatar suficiet de inalt, pentru a oferi o pozitie corespunzatoare. Daca se respecta toate aceste aspecte, nu vor aparea in timp probleme si dureri de coloana.

Importanta unui birou perfect

Biroul trebuie sa aiba o inaltime perfecta, pentru ca pozitia celui mic sa fie una corecta, sa poata sta drept, iar unghiul format de genunchi sa fie intotdeauna de 90 de grade. Ofera-i celui mic toate conditiile pentru a se dezvolta armonios si achizitioneaza mobilier doar din magazine de incredere, cu renume pe piata din Romania.

Mobilier frumos colorat pentru un copil fericit

In continuare, ti-am pregatit o lista scurta cu cele mai populare dormitoare de copii comercializate de Elvila.

Mobila dormitor copii TARA somon cu alb

Mergi la sigur si alege mobila cu care nu ai cum sa dai gres. Daca alegi acum mobila dormitor copii TARA somon cu alb, vei beneficia de o reducere de 495 lei. Fie ca iti doresti sa mobilezi camera unui baiat sau a unei fetite, mobile TARA este perfecta. Culorile deschise ofera luminozitate incaperii si senzatia unui spatiu mult mai larg.

Mobila dormitor copii GIRAFFE

Niciun copil nu are cum sa reziste acestor piese de mobilier frumos colorate, cu cele mai prietenoase forme. Alege sa economisesti 502 RON si achizitioneaza mobila dormitor copii GIRAFFE la pretul de doar 2842 RON.

Elvila te ajuta sa iei cele mai bune decizii pentru copilul tau. Acceseaza www.elvila.ro si analizeaza gama variata de produse puse la dispozitie de popularul magazine, acum cu o reducere de 15%.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!