Tu stii cum sa faci alegerea unui lac potrivit pentru lemn?

in Constructii

Multi se gandesc inca din copilarie la cum va arata casa visurilor, la ce design exterior vor adopta, ce fel de acoperis, cum va arata interiorul samd. Multi nici nu indraznesc sa viseze sa se mute la casa vreodata, insa nu stii niciodata ce iti rezerva viata. Cand vine vorba de lac pentru lemn, piata este plina de variante, de diferite preturi, de diferite culori si implicit, calitati. Hai sa vedem ce trebuie sa stii despre lac pentru lemn.

Alegere lac protectie lemn

Cand vine vorba de protectia lemnului, deciziile nu pot sa fie luate prea rapid si fara cumpatare. Trebuie sa analizezi problema, nevoile casei tale, ce fel de lemn masiv vei folosi, pentru a intelge exact ce protectie va fi necesara.

Cat vrei si poti sa investesti intr-un lac pentru lemn

Bugetul este mereu un factor pe care trebuie sa il iei in considerare, pe tot procesul de constructie sau renovare al casei tale. Astfel, bugetul este esential si cand vine vorba de lac pentru lemn. Dupa cum am spus, vei gasi mai multe variante, la diferite preturi, unele preturi vor fi exorbitante, altele foarte mici. Ce poti face?

Pentru o decizie cat mai calculata, trebuie sa aci balanta perfecta dintre pret si calitate. Va un pic de cercetare a pietei online inainte de a porni la magazin, vezi ingredientele, parerile oamenilor samd.

Ce fel de design interior iti doresti - nu putem neglija nici lookul final pe care parchetul tau il va avea. Majoritatea oamenilor ce opteaza pentru alte variante decat lac pentru parchet sunt reticenti din motivul ca isi imagineaza ca lacul implica instant stralucire. Insa nu este deloc asa. Daca doresti sa prezervi lookul initial al lemnului masiv folosit pentru parchet, poti face acest lucru optand pentru un lac mat. Acest lucru insa depinde si de ce stil folosesti in restul camerei. Cu un look rustic, un lac mat va merge mai bine. Daca doresti sa tinzi insa spre un look mai clasic, elegant, un lac pentru lemn ce confera stralucire parchetului se va potrivi mai bine.

Alegerea lacului in functie de traficul din camera

Parchetul este o parte din camera care va fi foarte utilizat. Oricine intra, va calca automat pe parchet. Astfel, nivelul de durabilitate al lacului va depinde si de traficul din camera. Daca cauti un lac pentru living, merita sa investesti in cea mai buna calitate deoarece camera va fi extrem de circulata. Insa cand alegi protectia pentru lemn, nu alegi doar impotriva posibilelor zgarieturi, urme de praf, mizerii, eventuale scurgeri de apa. Alegi si impotriva daunatorilor naturali. Care pot sa apara indiferent de traficul din camera respectiva.

Sunt multe decizii pe care poti sa le iei si vei fi nevoit sa le iei, decizii importante, cum ar fi materialele ce stau la baza casei, materialele din care va fi construit interiorul, parchetul si altele. Insa pe langa acestea, vor fi decizii ce iti vor afecta viata de zi cu zi si poate nici nu stii inca.

Astfel, dupa cum am aratat, sunt numeroase aspecte pe care le poti lua in considerare inainte de a cumpara lac pentru lemn. Nu uita insa ca o data stricata podeaua, va fi o munca dificila de inlocuit. Din acest motiv, alege aici calitatea in prima instanta si scapa de munca extra pe parcurs. Poti apela la cei de la Klebrom.ro, unde poti gasi nu numai cele mai calitative lacuri ci multe alte elemente necesare pentru constructia ta!

Intra si tu pe Klebrom.ro si descopera toate produsele de care ai nevoie pentru a duce la bun sfarsit proiectele tale de intretinere si reparare a lemnului.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!