Invata cum sa alegi in mod inspirat piese de mobilier pentru camera copilului

in Decoratiuni

Atunci cand copilul tau creste si ajunge la varsta la care isi exprima propriile pareri, placeri si neplaceri, apare problema amenajarii camerei celui mic. Acesta isi va exprima dorintele legate de cum isi doreste ca aceasta camera sa arate, iar tu iti vei dori sa alegi piese rezistente si calitative.

Scaune birou copii Elvila

De la alegerea de scaune de birou si pana la alegerea patului, iata cateva sfaturi despre cum sa alegi mobila pentru camera copilului:

  • Patul - Opteaza pentru un pat comod si sigur pentru cel mic, indiferent de modelul pe care acesta si-l doreste. Daca te gandesti la paturi supra etajate, atunci gandeste-te la siguranta mai presus de orice: cat de usor se poate urca si cobori din pat si cat de mare este riscul de a cadea si de a se accidenta. Daca alegi un pat simplu de o persoana, opteaza totusi pentru unul spatios ca cel mic sa se simta cat mai confortabil. Cand vine vorba de saltea, importanta este calitatea, mai ales ca cei mici se afla la varsta la care isi formeaza postura si isi dezvolta oasele si musculatura;

  • Scaunul de birou - Desi ai de ales din o multitudine de scaune de birou, opteaza pentru unul care sa ofere o pozitie corecta pentru activitatile pe care cel mic le va desfasura: teme, scris, jocuri video sau privit la televizor. Scaunele de birou pot fi stabile sau mobile, iar daca alegi unul pe roti, ai grija ca rotile sa fie stabile si ca cel mic sa nu poata sa se invarta prea tare cu scaunul sau sa alunece;

  • Biroul - Fiindca cel mic va petrece timp la birou, atat pentru a isi face temele si a invata, cat si pentru a petrece timp la calculator sau a desfasura alte activitati, opteaza pentru un birou solid, spatios, pe care sa incapa toate cele necesare: de la carti si caiete pana la calculator, jucarii sau alte materiale. Amplaseaza biroul cat mai aproape de fereastra, pentru ca lumina naturala sa poata fi utila in timpul zilei si alege si o lampa care sa ilumineze bine biroul pe timp de seara;

  • Dulapul - Dulapul trebuie sa fie bine compartimentat, deoarece copiii au nevoie de mult mai multe obiecte comparativ cu adultii: jucarii, garderoba ce se imbogateste de la sezon la sezon, avand in vedere cresterea rapida si multe alte obiecte, de la role si pana la articole de piscina, pe care cei mici le folosesc regulat. In plus, este o idee buna sa oprezi pentru un dulap care nu este foarte inalt, astfel incat copilul sa poata ajunge la toate rafturile si compartimentele. Poti aplica o oglinda pe dulap sau poti lasa la latitudinea copilului daca acesta doreste postere sau alte aplicatii pe dulap. Este important sa ii oferi ocazia de a isi personaliza camera, daca nu prin alegerea in totalitate a mobilei, prin ocazia de a alege aplicatii pentru mobilier sau accesorii diverse care sa ii puna in valoare personalitatea.

Alege scaune de birou de la un producator romanesc de prestigiu

Daca esti interesat/a de o gama variata de piese de mobilier, printre care scaune de birou, birouri si nu numai, intra aici si consulta catalogul lor care vine cu produse variate si preturi pentru toate buzunarele.

Nu uita ca este important ca cel mic sa aiba o camera cu mobilier de calitate, care sa fie atat de placul si pe gustul lui, cat si cu nevoile si necesitatile sale.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!