Idei creative pentru proiecte DIY (Do It Yourself) pentru casa ta

in Ghid Practic Casa

Multe persoane isi propun niste proiecte DIY, astfel incat sa-si faca locuinta cat mai placuta si mai plina de viata. O perioada mai libera va poate oferi ocazia de a incerca niste proiecte DIY simple, pe care le veti indragi pentru ca nu vor necesita atat de mult timp si va vor face ziua mult mai placuta. Proiectele DIY au inceput sa devina destul de comune printre o multime de oameni, ele fiind solutia perfecta pentru a va ocupa timpul si in acelasi timp de a va bucura de niste obiecte realizate pe placul vsotru. In cazul in care aveti deja la dispozitie materialele necesare, atunci nu va mai trebui sa va faceti griji cu privire la acest aspect, dar in cazul in care nu stiti de unde sa luati materialele cele mai potrivite, este o idee buna sa apelati la produsele puse la dispozitie de un magazin ideal precum Casa Idea. Acest magazin online va va ajuta sa gasiti cu usurinta cele mai bune produse de care veti avea nevoie astfel incat sa va bucurati de realizarea unor proiecte DIY care sa va faca ziua mai buna.

Usi pliante

Imediat ce veti face rost de elementele de care veti avea nevoie pentru proiectele pe care doriti sa le faceti, atunci veti putea sa va orientati catre proiectele voastre si catre modul cum le veti face. De exemplu, o bobina uriasa poate fi masa perfecta pentru voi, daca veti opta pentru tehnica DIY, realizand din aceasta bobina un adevarat colt spectaculos in casa voastra. Tot ce veti avea nevoie va fi o bobina mare din lemn, de tipul celor folosite pentru sforile groase sau pentru cabluri. Imediat ce veti face rost de un astfel de obiect, tot ce va mai trebui sa faceti va fi sa-l vopsiti si sa-l decorati asa cum va doriti, pentru ca acest obiect sa iasa in evidenta in casa voastra. Puteti alege astfel niste produse puse la dispozitie de Casa Idea pentru a va realiza aceasta masa dintr-o bobina mare.

Scaunele grecesti sunt alte proiecte DIY spre care va veti putea orienta, acestea fiind perfecte pentru persoanele care iubesc foarte mult tot ceea ce indeamna aceasta tara. Daca vacantele din Grecia va duc mereu cu gandul la relaxare, atunci puteti sa va construiti cateva piese din mobilier care sa va aminteasca de perioada in care erati in vacanta. Aceste scaune din lemn, imediat ce au fost construite, pot fi pictate in niste culori albastre aprinse, culori ce va vor aminti de plajele grecilor, dar si de mancarea lor foarte gustoasa.

Cele mai multe banci, atat pentru interior, cat si pentru exterior sunt foarte usor de mesterit, tot ce vet avea nevoie fiind materialele si uneltele potrivite. Puteti gasi niste unelte potrivite pentru realizarea unei banci pe Casa Idea, acest magazin oferindu-va mereu niste produse care va vor fi foarte utile in realizarea bancilor, in cazul in care voi nu veti dispune de aceste produse. Puteti realiza banci atat pentru interior, cat si pentru exterior. Multe modele de banci sunt relativ usor de mesterit, de aceea nu veti avea probleme din acest punct de vedere.

Puteti alege intr-o varietate foarte mare de culori, materiale si texturi, iar un lucru sigur este ca nu veti avea parte de dificultati in realizarea unei banci de care va veti bucura pentru o perioada lunga de timp.

Tehnica servetelelor este destul de comuna in randul amatorilor de bricolaj de la noi din tara, aceasta tehnica fiind ideala pentru a realiza o multime de proiecte DIY. Este posibil astfel sa imbracati orice piesa de mobilier in niste decoratiuni foarte interesante, optand pentru aceasta tehnica, ea fiind ideala pentru orice proiect de tip DIY. Un scaun vesel este, din nou, foarte usor de realizat, acest proiect DIY fiind indicat pentru persoanele care doresc sa-si mai inveseleasca putin locul in care petrec o buna parte din timp. Un scaun pentru copii poate fi realizat foarte usor, internetul fiind plin de aceste proiecte DIY spre care va puteti orienta. Cu siguranta celui mic ii va face placere un astfel de scaun si se va bucura foarte mult de el.

Un alt proiect foarte usor de realizat este sa vopsiti o piesa de mobilier intr-o culoare care sa va faca placere. Dulapul vopsit in albastru este o piesa de mobilier inedita, acesta avand o culoare pe care nu o prea gasiti in magazine. Bineinteles, puteti vopsi piesele de mobilier din casa in culoarea cea mai potrivita pentru voi, iar daca veti dori sa va realizati niste piese de mobilier care sa se potriveasca nevoilor voastre, este bine de stiut ca va vor trebui atat materialele, cat si sculele necesare pentru a le realiza. Un astfel de proiect DIY este mai greu de realizat, dar daca va veti avea ambitia de a-l duce la capat, Casa Idea va va sta la dispozitie cu toate echipamentele de care veti avea nevoie, astfel incat sa va realizati proiectul pe care il veti dori. Acest magazin va va oferi toate tool-urile necesare pentru a va bucura de nistre proiecte DIY extrem de bine realizate, aceste proiecte fiind mereu pe placul vsotru.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!