Accesorii bucatarie extrem de utile pentru tine. Alege-le pe cele mai potrivite

in Ghid Practic Casa

Iti doresti o viata plina de confort chiar si atunci cand esti in bucatarie? Trebuie sa stii ca exista o serie de accesorii bucatarie care sunt realizate pentru a-ti usura munca, atunci cand gatesti, mananci, cand pui masa celor dragi etc. Toate aceste accesorii extrem de utile sunt destinate transformarii activitatilor zilnice in ceva placut si relaxant.

Accesorii bucatarie

Accesoriile moderne pentru bucatarie te vor ajuta sa realizezi treburile casnice mult mai usor. Fii in pas cu noua tehnologie si achizitioneaza produse care sa vina in sprijinul tau. Aceste obiecte merita toata atentia ta, daca doresti o viata relaxanta si placuta.

Care sunt cele mai populare accesorii bucatarie?

Unul dintre cele mai populare accesorii bucatarie este dozatorul de sapun lichid.

  • Dozatorul de sapun lichid are un design modern care schimba intregul aspect al bucatariei;
  • Este un accesoriu igienic, deoarece sapunul nu mai circula din mana in mana ci fiecare poate sa foloseasca intr-o maniera curata cantitatea de sapun dorita;
  • In cazul in care ai o afacere (spre exemplu un restaurant) dozatorul de sapun lichid este optiunea cea mai potrivita, iar in cazul in care vrei sa controlezi calitatea sapunului, atunci poti sa inchizi dozatorul cu o cheie, pentru siguranta;
  • Raportul calitate-pret este excelent;
  • Dozatoarele sunt de diferite forme si culori, pentru a putea fi integrate cu usurinta in design-ul bucatariei sau baii.

Care sunt avantajele unui dozator de sapun lichid?

  • Pretul este accesibil;
  • Produs revolutionar care se bazeaza pe tehnologii noi;
  • Asigurarea protectiei antimicrobiene si antibacteriene permenent;
  • Asigurarea celui mai inalt nivel de igiena;
  • Folosirea in orice domeniu de activitate;
  • Garantie 3 ani;
  • Durata medie de utilizare de 5 ani.

Alte accesorii bucatarie utile sunt filtrele de apa. Care sunt avantajele acestora?

  • Filtrele de apa au o durabilitate mare in timp, nu se degradeaza si nu prezinta coroziuni;
  • Filtrele de apa elimina clorul din apa si orice alte impuritati. In final apa are un gust si un miros mai curat si mai sanatos;
  • Capacitatea filtrelor de apa poate sa ajunga pana la 4000 l;
  • Nu prezinta probleme cand vine vorba de instalare.

Pe de alta parte, trebuie sa stiti si care este principalul dezavantaj al filtrelor de apa: cartusul trebuie sa fie schimbat la aproximativ 6 luni, iar unii clienti considera acest aspect ca fiind prea des.

De asemenea, solutiile de curatare pentru bateriile si chiuvetele de bucatarie intra tot in categoria accesoriilor de bucatarie. O solutie foarte buna pentru curatare este solutia marca Grohe care este comercializata intr-o sticla cu pulverizator la 500 de ml.

Un alt accesoriu de bucatarie este si boilerul marca Grohe - rezervor pentru apa calda si pentru apa fierbinte. Stocheaza 6 litri de apa fierbinte la 100℃ si 11 litri de apa calda la 55℃. Acesta este prevazut cu termostat, racorduri flexibile si filet pentru apa fierbinte.

Accesorii bucatarie de calitate superioara, la cele mai bune preturi

Nu stii de unde sa cumperi accesorii bucatarie? Dupa cum am precizat, aceste accesorii contribuie in mare masura la design-ul modern al bucatariei, de aceea este indicat ca aceste produse sa fie achizitionate din locurile specializate in comercializarea obiectelor sanitare.

Recomandam cu incredere magazinul aici, locul perfect in care vei gasi o gama variata de accesorii bucatarie, special create pentru a-ti usura munca. Cum comanzi? Simplu si rapid, prin crearea unui cont de utilizator pe site si plasarea unei comenzi. Accesoriile de bucatarie sunt marca Grohe, produse de calitate superioara ce vin la pachet cu garantie de 5 ani.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!