Buna dispozitie: Sfaturi care te vor ajuta sa ai, mereu, zambetul pe buze

in Diverse

Buna dispozitie este o stare ce se exerseaza, in fiecare zi, atat la serviciu, cat si acasa. In cazul in care nu ?tii cum sa lucrezi la starea ta de bine, avem noi cateva sfaturi pentru tine. Tine cont de ele si o sa ai, mereu, zambetul pe buze.

Buna dispozitie

Sursa foto

Construieste-ti o zona de relaxare

Casa ta este cel mai bun loc in care sa incepi sa lucrezi la buna dispozitie. Nu este nevoie sa faci nimic foarte complicat, ci doar sa-ti amenajezi o zona de relaxare. Respectivul spatiu ar fi bine sa se regaseasca la tine in dormitor, insa, daca nu ai suficient loc acolo, poti sa-ti construiesti zona de relaxare si in living. Ideal ar fi ca zona de relaxare sa fie impartita in doua: un spatiu pentru citit si discutii unu la unu cu partenerul de viata sau cu un prieten si un spatiu pentru exercitii fizice. In spatiul pentru citit si discutii individuale poti sa-ti asezi doua scaune confortabile si o masuta de cafea, iar in spatiul pentru exercitii fizice sunt suficiente o saltea, niste lumanari parfumate si o coarda.

Mergi in vacanta

Starea ta generala de bine va avea foarte mult de castigat daca vei alege sa mergi, cat mai des, in vacante. Este foarte important sa ai parte de cel putin doua concedii lungi si de minimum cinci excursii scurte in fiecare an, chiar daca mergi singur, cu prietenii sau impreuna cu membrii familiei tale. O vacanta te ajuta sa te linistesti, sa descoperi locuri si oameni noi si, totodata, sa afli mai multe despre tine.

Daca nu ai mai avut un concediu lung de anul trecut, este cazul sa pleci repede intr-o vacanta! In cazul in care vrei sa ai parte de o experienta unica, iti recomandam sa te duci in Delta Dunarii, unul dintre cele mai frumoase locuri din intreaga lume. Ai foarte multe optiuni de relaxare si de cazare in Delta Dunarii, asa ca nu o sa regreti daca iti vei petrece vacanta acolo.

Ia tot ce este mai bun din fiecare experienta

Stim ca viata este grea, dar, in acelasi timp, este si extrem de frumoasa. Totul depinde de perspectiva. Prin urmare, daca iti pasa cu adevarat de buna ta dispozitie, ia tot ce este mai bun din fiecare experienta, indiferent cat de rea ar parea situatia. De exemplu, daca esti invitat la un interviu de job, dar compania angajatoare alege un alt candidat, profita de feedbackul primit din partea recrutorului ca sa te imbunatatesti din punct de vedere profesional.

Fa exercitii

Nu este suficient sa-ti amenajezi un spatiu pentru exercitii la tine acasa, daca nu-ti lucrezi corpul in niciun fel. Exercitiile fizice nu te ajuta doar sa arati bine, ci si sa ai, mereu, zambetul pe buze. Exercitiile fizice stimuleaza nivelul de dopamina, un neurotransmitator responsabil de fericirea noastra.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!