Case pe structura metalica antifoc in premiera pe proiectecaselacheie.ro

in Constructii

Proiectecaselacheie.ro va propune diverse modele de case pe structura metalica la preturi avantajoase.

Case pe structura metalica

Compania Hoga Construct este specializata in constructii de case si ofera doua variante de achizitie: case standard si case antifoc.

Printre avantajele caselor pe structura metalica usoara se remarca rezistenta seismica ridicata, suprafata utila mai mare cu 15-20% versus constructii clasice pe zidarie, izolatia fonica excelenta, rezistenta la foc, materialele de calitate si perioada de executie de 2 ori mai rapida fata de constructiile clasice.

Proiectarea si executia caselor pe structura metalica se realizeaza complet automatizat folosind softuri specializate.

"In ultimii 5 ani, tot mai multi dintre cumparatorii de apartamente se orienteaza catre case metalice, datorita faptului ca se finalizeaza intr-un timp record, maxim 12 saptamani de la data obtinerii autorizatiilor de constructie. In economia de piata actuala, pretul joaca un rol foarte important; La doar 355E/mp construit, includem proiectare personalizata si constructia fundatiei. Am optimizat intreg procesul pentru a fi cat mai competitivi pe piata din Romania, unde suportul oferit este cheia succesului. In premiera in Romania, am lansat echiparea antifoc, bazata pe placari cu oxid de magneziu, ce inlocuiesc cu succes placarile cu osb si gips carton. In plus, rezistenta foarte ridicata la umiditate si prevenirea/stoparea incendiilor sunt principalele motive pentru care clientii aleg aceasta echipare.", declara Horia Calin, directorul general al companiei.

Noua tehnologie de constructii case se bazeaza pe profile metalice din otel inoxidabil, productia acestora realizandu-se automat cu ajutorul computerului la o precizie de debitare de 99.9%. Astfel, imbinarile intre piese si orificiile pentru instalatii sunt perfecte, factorul uman fiind complet inlaturat (spre deosebire de alte tehnologii similare imprecise).

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Textile

DRAPERIE TAFTA ROYAL BORDO

Pret: 54,54 LEI 41,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!