6 avantaje ale pompelor de caldura, pentru un camin primitor si sigur

in Constructii

Vrei un camin cald si in acelasi timp sa economisesti energie si bani, nemaivorbind de protejarea mediului? Cu pompele de caldura de la Vaillant, te bucuri de un sistem de incalzire sigur, modern si pregatit pentru viitor, care protejeaza resursele naturale, deoarece foloseste exclusiv energie regenerabila, in loc de energii fosile. Iti prezentam in cele de mai jos sase dintre avantajele cele mai apreciate de proprietarii care au ales pentru casele lor aceste solutii.

Pompe caldura Vaillant

Facturi la curent scazute

Vaillant este permanent in cautarea solutiilor de furnizare sustenabila a energiei si a tehnologiilor de incalzire menite sa economiseasca resursele. Pompele de caldura sunt cel mai bun exemplu, pentru ca utilizeaza caldura soarelui stocata in aer, in pamant si in panza freatica.

Acestea pot reduce consumul de energie la jumatate si emisiile pana la un sfert sau chiar mai putin, comparativ cu sistemele conventionale de incalzire.

Util de stiut: este si mai economic atunci cand combini o pompa de caldura cu un sistem fotovoltaic, pentru ca generezi foarte usor electricitatea pentru pompa de caldura, convertind lumina soarelui.

Investitie pentru viitor

O pompa de caldura costa intre aproximativ 12.000 si 25.000 euro, inclusiv instalarea, in functie de sursa de caldura utilizata, de locatie si de multi alti factori. Aceste costuri de investitie sunt reduse semnificativ prin subventii de la stat. Poti sa primesti si mai mult sprijin financiar atunci cand combini pompa de caldura cu un sistem fotovoltaic, de exemplu. In plus, alegerea ta va contribui la reducerea emisiei de CO2, datorita energiei regenerabile utilizate.

Util de stiut: un avantaj major financiar si ecologic este dat de faptul ca aceste sisteme utilizeaza pana la 75% energie gratuita din mediu.

Nivel ridicat de confort

Pompele de caldura Vaillant stabilesc standarde ridicate pentru confortul casei. "Creierul" sistemului este un inteligent care decide cand sa porneasca si sa opreasca pompa, pentru a mentine un consum de energie echilibrat.

La fel de convenabila este functionarea lor indiferent daca folosesti un sistem de pompe de caldura sau daca administrezi un sistem complet de incalzire folosind panouri fotovoltaice si ventilatie controlata. Cu aplicatia multiMATIC, usor de inteles, totul poate fi controlat in mod convenabil de pe smartphone sau tableta, de pe canapea sau din mers. In plus, poti sa iti setezi profilul personal si sa alegi sa primesti sfaturi pentru optimizarea consumului.

Util de stiut: pompele de caldura Vaillant asigura intotdeauna temperaturi confortabile in casa, inclusiv atunci cand caldura verii devine de nesuportat. Chiar si in cele mai friguroase locuri - cum este Naimakka, in Suedia - o astfel de pompa poate sa utilizeze energia stocata in pamant pentru a mentine confortul unei case.

Siguranta si tehnologie de ultima ora

Stiati ca primele pompe de caldura au fost date in folosinta cu peste 100 de ani in urma? De atunci, acestea au cunoscut o dezvoltare continua si au devenit una din cele mai sigure si mai fiabile tehnologii pentru incalzit din toata lumea. Vaillant a devenit producator pe acest segment in anul 2006, ajungand un lider al inovatiilor aduse in domeniu. Divizia de cercetare si dezvoltare a companiei este una dintre cele mai mari si mai creative din industrie.

Util de stiut: toate pompele de caldura Vaillant indeplinesc standardele Asociatiei Europene a Producatorilor de Pompe de Caldura si pot fi marcate cu eticheta acesteia.

Adaptarea la nevoile tale individuale

Fie ca e vorba de o constructie noua sau de o renovare, gama de pompe de caldura Vaillant este potrivita pentru utilizarea de diferite surse de caldura si pentru variate dimensiuni de cladire. Toate dispozitivele sunt usor de instalat si pot fi extinse conform necesitatilor.

Datorita interfetei eBUS, totul poate fi reglat convenabil si controlat printr-un singur controller de sistem.

Util de stiut: un specialist in probleme termice al companiei te poate asista in procesul de planificare a noii tale instalatii termice, in functie de nevoile tale individuale.

Functionare silentioasa

Pompele Vaillant sunt printre cele mai silentioase de pe piata. Nivelul scazut de zgomot permite ca unitatea exterioara a acestora sa fie instalata fara probleme chiar in complexe de locuinte din orase, cu restrictii serioase in ceea ce priveste mentinerea linistii.

Util de stiut: unul dintre cele mai silentioase produse din gama este pompa de caldura cu boiler incorporat pentru producerea apei calda flexoCOMPACT.

Sursa: Vaillant

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Bucatarie

SET MOBILA BUCATARIE MARINA B

Pret: 2265,00 LEI 1472,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!