Afla ce sunt placile de silicat de calciu si cum sporesc confortul termic al semineului

in Recomandari

In locuinta noastra, indiferent ca este vorba despre un apartament sau o casa cu o curte, se pierd sau se risipesc cantitati serioase de caldura. Acest eveniment se reflecta in facturile de la Incalzire, care ne scot multi bani castigati dupa o munca stresanta, de multe ori. Care este solutia in acest caz? Sa folosim materiale izolatoare termice de calitate! Acest lucru nu se Intampla numai la peretii casei sau la acoperis. Si izolarea semineelor trebuie luata, serios, in vedere.

Izolatii seminee

Pentru ca un semineu sa reprezinte o investitie de o viata, alege materiale de izolatie de cea mai buna calitate. Sfatul nostru este sa apelezi la firma specializata in seminee de calitate, si anume ALEGO. Ce gasesti la ei? Produse profesionale si testate pentru eficienta si confortul termic sporit al semineului tau. Folosite in izolatia semineelor sau cosurilor de fum, materialele izolante pe care ALEGO le propune Iti ofera garantia unei lucrari trainice si de calitate.

Placi izolatoare de silicat de calciu pentru seminee

Pentru sanatatea beneficiarilor si a meseriasilor, placile din silicat de calciu (calsil) sunt ideale in izolarea cosurilor de fum, constructia semineelor sau distribuirea aerului cald din hota semineului. Sunt produse testate, certificate si ecologice, fabricate prin presare pentru a nu exista reziduuri si praf pe suprafata acestora. Prelucrarea se realizeaza usor si asigura constructia unui semineu trainic si rezistent. Neinflamabile, cu rezistenta mecanica ridicata, dar totusi usor de prelucrat si de taiat sunt testate de fiecare data prin expunerea la temperature ridicate. Sunt fabricate prin presare individuala, pentru o suprafata neteda si fara reziduuri.

Placile de silicat de calciu sunt usor de manevrat si de prelucrat, acestea asigura o asamblare sigura si economica, iar posibilitatile de design sunt nelimitate. Desi sunt foarte calitative, acestea au anumite limitari In ce priveste radiatia caldurii emanate de focarul semineului.

Noile produse inovatoare Silcaheat 600C

Silcaheat 600C nu sunt placi de izolat desi pot fi folosite cu succes In combinatie cu acestea.

Silcaheat 600C sunt placi de constructie pentru noua generatie de seminee pe lemne. Cu posibilitatea de utilizare de pana la 1000 grade, acestea au avantajul unei greutati reduse, rezistenta ridicata si o foarte mare stabilitate. Caldura este radiata In Incapere Intr-un mod uniform si confortabil. Placile Silcaheat 600C sunt rezistente la socuri mecanice si au un foarte mic procent de dilatare In urma caldurii. In plus, pentru a fi 100% nedaunatoare sanatatii, acestea nu contin azbest.

Au fost realizate la sugestiile si dorintele beneficiarilor pentru un confort termic sporit. Calitatea Inalta a produselor, Impreuna cu supravegherea externa corespunzatoare si certificarea CE pentru placile Silca, garanteaza clientilor cele mai ridicate standarde de siguranta.

Datorita continutului ridicat de grafit, placile sunt excelente conducatoare de caldura, fiind ideale In placarea semineelor pe lemne.

Acum ca stii si despre ce materiale de izolat sa folosesti pentru semineul tau, tot ce a mai ramas de facut pentru ca sa ai un semineu pe lemne modern si cu un cos de fum de calitate superioara, este sa apelezi la specialistii Alego. Acestia ofera de fiecare data siguranta, promptitudine si profesionalism. Cu o gama diversificata de sobe pe lemne, seminee decorative, termoseminee, seminee hoxter, focare fonta si toate accesoriile aferente, cu o echipa instruita si cu experienta, echipa Alego este gata oricand sa ofere consultanta necesara.

Cand Iti faci lista cu planuri pentru 2018, nu uita sa treci si achizitionarea unui semineu pe lemne. Pana atunci, echipa ALEGO, parte a grupului PEFOC va ureaza ”SARBATORI FERICITE” si cat mai multe planuri realizate!

Sursa: alego.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Arhitect online

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!