De Black Friday, peste 500 de clienti PIATRAONLINE au cumparat piatra naturala in valoare de 500.000 Euro

in Recomandari

PIATRAONLINE, cel mai mare showroom si magazin online de piatra naturala, a realizat vanzari de peste 500.000 Euro pentru materiale din piatra naturala, vineri, 17 noiembrie, de Black Friday. Compania a inregistrat peste 500 de comenzi, 400 de comenzi fiind realizate pe www.piatraonline.ro/blackfriday , iar restul in showroom.

Black Friday Piatraonline 2017

Vineri, 17 noiembrie, de Black Friday, PIATRAONLINE a oferit discount de pana la 80% la peste 1.000.000 kilograme de piatra aflata la promotie. Peste 40 produse din cele 100 aflate la oferta s-au epuizat inca din primele ore ale diminetii. Clientii au ales modelele din piatra atat din showroom, unde traficul a fost constant pe tot parcusul zilei cat si online, unde compania a inregistrat un numar record de accesari/zi, adica peste 25.000 de vizitatori unici. Echipa de la call-center a preluat peste 2000 de apeluri in cele 12 ore de functionare.

Anul trecut, de Black Friday, PIATRAONLINE a realizat vanzari de aproximativ 320.000 Euro, de doua ori mai mari fata de 2015 cand s-au vandut produse din piatra naturala in valoare de 150.000 Euro.

"In mai putin de 24h am reusit sa vindem o gama larga de produse aflate la promotie atat prin intermediul mediului online, cat si cel offline. Clientii nostri au avut posibilitatea sa aleaga din peste 1.000.000 kg de piatra, majoritatea modelelor fiind expuse in cadrului showroomului nostru, dar si in Pavilionul Expozitional recent lansat", mentioneaza Mariana Bradescu-Constantinescu, Managing Partner PIATRAONLINE.

Mariana Bradescu Piatraonline 2017

Mariana Bradescu-Constantinescu, Managing Partner PIATRAONLINE

Despre PIATRAONLINE

PIATRAONLINE este primul magazin online din Romania dedicat exclusiv pietrei naturale pentru amenajari interioare si exterioare. Compania Rock Star Construct, sub care opereaza brandul PIATRAONLINE, are o istorie de peste 9 ani pe piata romaneasca si este in topul furnizorilor de piatra naturala din tara.

In ultimii ani, PIATRAONLINE a cunoscut o crestere spectaculoasa - de la dezvoltarea colaborarilor cu cariere de piatra aflate in strainatate (piatra naturala disponibila in magazinul online si in showroom provine din cele mai bune cariere din lume, precum Turcia, Egipt, India, China, Spania, Bulgaria), la deschiderea celui mai mare showroom de piatra naturala din Romania (peste 1000 de metri patrati si 100 de spatii-concept care pun in valoare frumusetea pietrei naturale).

Adresa showroom: Aleea Teisani nr 137A, Sector 1, Bucuresti.

Mai multe detalii aici: www.piatraonline.ro

Social Media: https://www.facebook.com/PIATRAONLINE

Video prezentare showroom: https://www.youtube.com/watch?v=K6ujpnYdDwQ

Sursa: Piatraonline.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Panouri solare, panouri fotovoltaice

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Living

CANAPELE STOFA POESY

Pret: 7020,00 Lei

De la MOB&DECO

Casa si gradina - oferte

Galerie de imagini

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!