Termosemineul care te scapa de grija frigului! Afla de unde sa il cumperi!

in Recomandari

Nimeni nu poate contrazice ca in iernile geroase exista un lucru mai dorit decat relaxarea in fata unui foc de semineu, lumina flacarii si trosnetul lemnelor, care ne transforma casa intr-un camin primitor. Cum putem sa ne bucuram de atmosfera de poveste creata de un semineu, dar sa avem si o locuinta permanent incalzita? Aparitia termosemineului vine sa salveze aceasta situatie si este solutia ideala in vederea executarii unui semineu care sa fie totodata si centrala termica.

Termoseminee

Aceste termoseminee nu necesita o camera special amenajata, ele se integreaza excelent in design-ul unui living, oferind un punct central vizual. Suprafata vitrata este generoasa astfel incat va puteti delecta privind flacarile in timp ce in spate functioneaza o centrala termica performanta ce asigura incalzirea in siguranta a casei.

Semineele centrala termica cu lemne pot fi conectate la instalatia de incalzire deja existenta si pot functiona in paralel cu panourile solare. Pentru atingerea confortului in spatiul de locuit, temperatura optima poate fi asigurata cu un termostat de camera montat la distanta, in camera cea mai rece, sau direct din panoul de comanda, termosemineul citind temperatura locului in care este montat.

Cu randamente apropiate de cele cu gazeificare, un semineu tip centrala poate sa furnizeze unei locuinte atat incalzirea apei menajere, in calorifere sau chiar in pardoseala, in conditii obisnuite de confort. Acest sistem intruneste doua aspecte importante, confortul si esteticul, astfel incat atat amenajarea interioara a casei cat si bugetul, au de castigat. Astfel, termosemineele sunt destinate incalzirii ecologice pe lemne si inlocuiesc sau completeaza traditionala microcentrala pe gaz. Pentru un semineu-centrala termica nu este nevoie sa obtii autorizatii, precum in cazul celor pe gaze. Avand in vedere ca pretul gazului natural este in continua crestere, semineul-centrala termica reprezinta o alternativa ecologica, rafinata si economica la instalatia obisnuita de incalzire, economisindu-se 40% din factura de gaze, dat fiind faptul ca, datorita proprietatii de regenerare, lemnul este cel mai ieftin si cel mai accesibil combustibil.

Termosemineele cu functionare pe combustibil solid (lemne sau peleti) sunt echipamente concepute pentru incalzirea spatiului de locuit, prin radiatie si convectie, reusind sa creeze totodata o ambianta placuta in incaperea in care sunt instalate. Tehnologia moderna de proiectare si fabricare, precum si utilizarea materialelor de calitate, asigura o functionare eficienta si sigura in conditiile respectarii instructiunilor de instalare si utilizare.

Autonomia unui termosemineu este superioara unui semineu cu functionare pe lemne prin existenta unui rezervor de dimensiuni mari care asigura o functionare de pana la 4 zile cu un randament de peste 90%. Intretinerea unui termosemineu pe peleti sau lemne este mai usoara si se poate realiza la un interval de timp mai mare fata de un termosemineu pe lemne.

Tehnologia avansata de fabricare, designul inovativ, serpentina de siguranta inclusa, cat si transportul gratuit sunt doar cateva din avantajele de care beneficiaza clientii PEFOC.ro la achizitionarea oricarui semineu tip centrala.

Acum ca stii ce fel de semineu se potriveste pentru locuinta ta, Seminee Bucuresti, parte a grupului PEFOC te asteapta sa iti personalizeze alegerea. Pe langa consultanta gratuita in alegerea celei mai bune oferte, PeFoc.ro iti pune la dispozitie o gama variata de seminee, de la semineu decorativ, pana la semineele traditionle, focare, sobe de seminee, cos de fum si alte materiale necesare constructiei semineului tau.

Sursa: seminee-bucuresti.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Panouri solare, panouri fotovoltaice

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Galerie de imagini

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!