Vei ramane uimit de caracteristicile celor mai performante compartimentari sticla produse in Romania

in Recomandari

Pentru proiectele de renovare si redecorare a spatiilor locative, fie ca ne referim la spatiul de birouri, modernizarea unui spatiu public sau pur si simplu la renovarea locuintei tale, anumite produse sunt menite - prin excelenta - sa produca un efect mult mai elegant si luminos, aspecte asigurate de caracteristicile sticlei securizate.

Compartimentari sticla securizata

Prin intermediul acestor structuri de compartimentari din sticla securizata reusim sa organizam orice tip de spatiu astfel incat sa beneficieze de un plus de siguranta si luminozitate care sa corespunda cu tipul de activitati desfasurate in decursul unei zile.

Cui i se adreseaza compartimentarile din sticla de la SECURIT?

Compania SECURIT detine toate resursele necesare unei bune organizari in vederea proiectarii, fabricarii si instalarii de produse realizate pe baza de sticla securizata.

Compartimentarile din sticla sunt realizate din pereti de sticla securizata prin intermediul carora spatiul vizat este pus in valoarea datorita circulatiei naturale a luminii naturale.

Acesti pereti de sticla permit o deschidere facila catre diferite alte noi spatii create in urma impartirii spatiului in compartimente.

Compartimentari sticla securizata

Caracteristicile compartimentarilor din sticla

Compartimentarea poate fi realizata din diferite tipuri de sticla, ea poate fi transparenta, inscriptionata cu diverse mesaje sau modele sau chiar cu imagini.

De asemenea, peretii de sticla pot fi fixati prin variate aranajmente, precum panouri fixe, usi simple sau duble, in plan continuu sau chiar pot fi pozitionate sub diferite unghiuri.

Compartimentarile de sticla sunt rezultatul imaginatiei si experientei specialistilor SECURIT

Datorita experientei indelungate, obtinute in toti anii de activitate, prin prisma proiectelor complexe din domeniul fabricarii si prelucarii sticlei, specialistii SECURIT reusesc sa dezvolte noi categorii de produse prin intermediul carora vor raspunde intotdeauna provocarilor pietei autohtone de dezvoltare a arhitecturilor urbane.

Imaginatia lipsita de limite si experienta acumulata pana in prezent, reusesc sa asigure fabricii SECURIT statutul de partener principal pentru proiectele de redecorare, renovare si chiar constructii, atat pentru persoanele fizice cat si pentru persoanele juridice.

Comenzile personalizate sunt accesate de numeroase firme si companii care doresc sa isi personalizeze produsele fabricate de specialistii SECURIT.

Proprietatile multiple ale sticlei securizate

Chiar daca peretii din sticla par fragili la prima vedere, acestia sunt realizati special ca sa reziste la numeroase tipuri de socuri fizice sau mecanice.

In procesul de fabricare al stilei securizate se foloseste un tratament controlat electronic, iar geamul este incalzit la o temperature de cca 680℃, urmata de o racire brusca, fapt ce generaza o compresie puternica, facand astfel sticla sa fie de 4 ori mai rezistenta la socuri.

Profesionalismul angajatilor acestei companii reprezinta principalul atu pentru care tot mai multi clienti recomanda serviciile disponibile atat in cadrul atelierelor SECURIT, cat si la comanda, in orice oras sau localitate din Romania.

Prin urmare, alegere corecta a peretilor si compartimentarilor de sticla este realizabila si va recomandam sa consultati atat magazinul online de prezentare SecuritInternational.ro

Sau puteti contacta reprezentatii acestei companii la urmatoarele date de contact:

  • Telefon mobil: 0751 101 141
  • Telefon fix: 021 321 31 76 / 021 321 31 77
  • E-mail: office@securitinternational.ro
  • Adresa: Strada Agricultori numarul 113 / Sector 2 / Bucure?ti

Sursa: securitinternational.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!