STIHL isi dezvolta portofoliul pe zona de cleaning cu un nou aspirator profesional pentru suprafete umede/uscate

in Recomandari

Aspiratorul profesional SE 133 de la STIHL a fost lansat si in Romania concomitent cu pietele internationale. Prin acest utilaj STIHL acceseaza piata de utilaje de cleaning profesionale, avand in vedere capacitatile tehnice cu care a fost dotat noul aspirator. Filtrele si puterea de absorbtie il recomanda pentru zona de amenajari si constructii, ateliere de lucru sau spalatorii auto. Insa, in acelasi timp, SE 133 este potrivit si pentru utilizatorii casnici extrem de pretentiosi cu echipamentele de curatat, avand in vedere capacitatea uriasa de absorbtie a aerului (4500 l/min), dar si capacitatea rezervorului, de 42 l. Pentru comparatie, un simplu aspirator de uz casnic, are o capacitate de inmagazinare cuprinsa intre 1 si 5 l, iar pentru modelele de tip umed-uscat, volumul mediu de inmagazinare poate creste pana la 15 l.

Aspirator profesional STIHL

Ce este clasa M de aspirare?

Aspiratorul STIHL SE 133 se inscrie in clasa M de aspirare al prafului. Acest standard presupune un nivel de aspirare al particulelor de praf extrem de fine. Pentru clasa de praf M, filtrele au factor maxim de transmisie, ceea ce inseamna o eficienta de 99,9%, la care se adauga un strat de acoperire pentru particulele nanometrice. De asemenea, standardul presupune masurarea vitezei aerului in procesul de suctiune. La scaderea de sub 20m/s, unitatea transmite un semnal sonor repetitiv si un semnal luminos.

SE 133 este cel mai puternic aspirator STIHL. Inainte de acest model, producatorul german a mai dezvoltat doua variante mai mici SE 62 si SE 122, ambele dedicate tot curatarii suprafetelor umede/uscate. Spre deosebire de modelele anterioare, noul SE 133 este dotat cu un sistem de curatare automata a filtrului de particule. In plus, pentru cei din zona constructiilor, aspiratorul are posibilitatea sa se conecteze printr-un adaptor la o scula electrica (ex. un flex electric).

Aspirator profesional STIHL

Gama de cleaning STIHL mai cuprinde 13 spalatoare cu presiune, din care mai mult de jumatate sunt dedicate sectorului profesional. Pe langa aspiratoare si spalatoare cu presiune, STIHL a dezvoltat si un utilaj atipic de curatare pentru curti si drumuri, este vorba de sistemul de maturat automat KG 550, STIHL multiclean.

Despre compania STIHL

STIHL a anuntat in 2016, la nivel international, o crestere de 6,6%, atingand o cifra de afaceri record de 3,46 miliarde de euro. Compania germana intentioneaza sa investeasca 1 miliard de euro in dezvoltare pana in 2018. Anul trecut compania a implinit 90 de ani, fiind infiintata in 1926 de Andreas Stihl in Stuttgart. STIHL Romania este o companie detinuta 100% de firma mama si a fost infiintata in 1997. In prezent STIHL Romania importa motounelte sub brandurile STIHL si VIKING.

Sursa: STIHL

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!